Annonser från BloggPartner

Somedays


Hej på er! Klockan är tre och jag har precis käkat frulle... Haha. Sov sjukt länge idag, var verkligen helt slut. Mina senaste dagar har vart fullspäckade så det var inte så konstigt. Helgen var i alla fall grym, firade ju Rosanna i Uppsala hos Frida och det var riktigt kul.

Idag är det ju Valborg så ska snart dra mig hem mot Sandra för att grilla och mysa hela kvällen. Tar med mig kameran så bilder kommer. Ha en grym sista april allihopa.

E

Tonight


HAHAHA mitt hår på bilden.. Oplattat. Och sen osminkad på det. Aja. Hej på er. Sitter på jobbet. Det har blivit dags för mitt första nattpass! Har absolut ingenting att göra.. Men jag har ju i alla fall datorn med mig så jag antar att det blir Grey's Anatomy de resterande 11 timmarna. Sen hem och SOVA. Längtar. Nåt annat jag längtar till är helgen. Utgång i Uppsala med mina bästa brudar! Taggad.

Hörs, puss!
Emelie

Is that alright with you?


Min tripp till ICA resulterade i ett paket hårfärg och en nervös tjej. Mitt hår hade nämligen börjat bli lite grå/grönt när färgen börjat gå ur lite, så jag tänkte att jag skulle färga om det samt ta någon nyans ljusare, men det blev nästan ingen skillnad alls när jag var klar. Men det blev helt okej ändå.

Efter det passade jag på att baka lite bröd, blev jättegott. Sen har jag mest hängt i soffan och kollat på Grey's, är inne på säsong 6, den säsongen när George dör.. Bölar till varenda avsnitt haha. Nu ska jag försöka hålla mig vaken i ett par timmar till så att imorgonnatt inte blir alltför jobbig, ha det så bra allihopa. Puss!
E

Delicate


Godmorgon!

Gick upp vid tio idag och drog ut på en powerwalk i solskenet. Blev lite längre än jag tänkt mig dock haha, en timme och en kvart eftersom att jag gick vilse... Nån som är förvånad? Visste seriöst inte vart jag var och höll på att få panik där ute i skogen. Men, men, det positiva med det hela var ju i alla fall att jag fick mig en redig promenad som en bra start på dagen.

Sen blev det stor, god frukost och fortsätta att läsa min bok. Läser "Den oroliga mannen", en Wallander-bok och den är precis lika långtråkig som filmerna. Men nu måste jag fortsätta läsa den ändå för att se hur den slutar, haha.

Sen efter det så tog jag en liten powernap, tänkte att jag skulle försöka vända på dygnet lite tills onsdag och torsdag då jag ska jobba natt. Så ikväll ska jag försöka hålla mig uppe så länge jag kan, tror dock inte att det kommer att gå så bra. Nu ska jag ta mig en liten cykeltur ner till ICA och köpa nåt gott att äta ikväll. Hoppas ni har en fin tisdag!
E

120423



Vet ni vad? Idag kände jag för en riktig nystart så nu har jag bestämt mig för att börja träna seriöst igen och äta mer hälsosamt. Det känns himla skönt. Efter jobbet var jag ute och sprang i en halvtimme och sedan sprang jag upp och ner i trapphuset några vändor, och sen en massa situps på det som avslutning. Känns bra och nu ska jag verkligen försöka hålla det här.


Har vart en lång men bra dag idag, nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa en bra bok tills jag somnar.
Godnatt ♥
E

She moves in her own way


Klockan ringde vid tio idag men sov vidare ända till tolv.. Men tror det var välbehövligt för nu känner jag mig verkligen utvilad och pigg. Har precis avnjutit denna goa frukost och ska nu kolla på nästa avsnitt Top Model innan det är dags för jobb igen. Trevlig söndag!

E

Söndag

Söndag utan söndasångest eftersom jag ändå jobbar hela tiden. Haha.
Nu innan jobbet ska jag i alla fall ta mig en sväng upp till stallet för att titta lite på dagens tävlingar! Det är alltid lika mysigt och jag kan inte hålla mig därifrån.
Gårdagen spenderades med Sandra, Frida, Emelie och Nina. Vi satt på vår pizzeria i Kungsör och åt hela kvääällen.
Riktigt mysigt. Vi planerade lite om kommande helg, då jag fyller 20. Kan knappt vänta!
R


En gammal bild från när vi var och tävlade med Caramel i Hallstahammar

Thailand - Malaysia, 11 januari - 22 februari

Här kommer ett inlägg om min och Pontus Thailandsresa för ca två månader sen. Hihi, tycker det är så sjukt tråkigt att både ta och att redigera turistbilder, så det har dragit ut på tiden lite. Men här kommer i alla fall några och lite text om varje ställe vi besökte.

Bangkok



De här bilderna är från marknaden "Chatuchak", Thailands största marknad där thailändarna själva handlar. Den är sjukt stor, vi var där en dag i början av resan och en dag i slutet och vi hann ändå inte se allt. Där finns verkligen allt, och då menar jag allt: kläder, skor, smycken, accesoarer, hundar, katter, apor, ekorrar, mat, glass, möbler, tyger, prydnadssaker, osv. och allt finns i mängder. Det är även från den här marknaden som alla andra säljare runt om i Thailand köper sina varor ifrån och sedan säljer för dubbla priset. Så om man vill handla billigt ska man göra det här.

Gillade Bangkok väldigt mycket för övrigt, riktigt häftig stad. Det finns så himla mycket att se och allt är superbilligt, särskilt maten (på gatan). Önskar vi hade haft flera dagar där för det skulle verkligen behövts. Ett annat ställe värt att nämnas är Khao San Road, samt shoppingcentret MBK.


Koh Phi Phi


Koh Phi Phi - väldigt turistigt, fler svenskar än thailändare där, vilket jag tycker är sjukt tråkigt. MEN - jag förstår varför den här ön blivit så populär, det är verkligen sjukt vackert där. Dock fick ju vi ett dåligt intryck utav stället eftersom att hotellet vi bodde på låg väldigt dåligt till samt att bungalown vi bodde i var sämst... Det var där vi fick bed bugs, fyfan alltså. De där två nätterna vi sov där var bland de värre. Så om ni åker till Koh Phi Phi, bo inte på ett ställe som heter Tohko Beach Resort ;-) förutom bed bugs hade vi även myror och myggor i sängen trots myggnät.. Inte så bra.


Krabi

Tyckte väldigt mycket om Krabi. Vi bodde i stan på ett jättefräscht nybyggt hotell till ett bra pris. Staden var väldigt lugn och mysigt samtidigt som det fanns allt - jättemysiga caféen, restauranger, massor av billiga hotell och supermarkets.


Riley

Hit åkte vi för att klättra och det var jättehäftigt. Sjukt svårt och tungt men riktigt häftigt och läskigt. Klättrade i en grotta och virade oss ner för ett femtonmetersstup. För övrigt är Riley sjuuukt vackert men också ett väldigt turistställe och ganska dyrt jämfört med andra ställen. Men definitivt värt att åka hit på grund av hur fint det är.


Koh Jum
En relativt okänd ö som jag tyckte väldigt mycket om. En ganska fattig ö som ganska nyligen fått el, asfalterade vägar osv. Bodde på ett underbart och billigt hotell, Sun Smile, det kan jag rekommendera starkt! Riktigt mysig ö där man bara tar det lugnt och relaxar.


Koh Bulon

Väldigt vacker, liten och hittills ganska okänd ö. Bodde i denna bungalow som var väldigt mysig men väldigt "hålig" med öppna "fönster" till exempel. El fanns bara fram till klockan 00.00 så fläkt funkade bara tills dess.. Mindre skönt haha. Men annars jättemysigt, och stranden där var väldigt fin och gillade området, väldigt lugnt även här.


Kuala Lumpur, Malaysia

Efter Koh Bulon åkte vi nattbuss till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Det var lite jobbigt att åka nattbuss in i ett annat land eftersom att vi fick stanna tre gånger på vägen för att stämpla in och checka in bagage. Lite drygt mitt i natten och med deras väldigt dåliga kösystem men annars funkade det ganska bra. I Malaysia gick vi runt och kollade på massvis med marknader, kollade i staden och på häftiga byggnader, gick till en "deerpark" där vi såg "deermouses" (bilden ovan) vilket jag trodde var ett påhittat djur? Så sjukt konstigt djur i alla fall. Vi passade även på att gå på bio, såg Chronicels och käkade söta popcorn, åt god mat och blev även utbjudna av en kille ur hotellpersonalen som bjöd oss på middag med några malaysiska specialrätter. Riktigt trevligt. Ett enormt stort plus i Malaysia är att i stort sett alla kan engelska - till skillnad från i Thailand.


Koh Samui

Här gick vi på Re Earth Festival där Hoffmeastro spelade, det var riktigt, riktigt kul. Här hoppade vi även bungy jump, eller rocket jump som det jag gjorde hette, det var sjukt kul och läskigt.


Ban Saphan Yai
Litet, okänt ställe på östkusten där vi spenderade några nätter. Fin strand och mysigt område.


Hua Hin

Enormt fin strand, känns lite som ett "rikamansområde", väldigt fint. Här stannde vi inte alls länge, så såg bara stranden och hotellet. Men känns som en väldigt civiliserad del av Thailand i alla fall. Och grymt skönt vatten haha.

Koh Tao

Underbara ö. Här stannade vi sista veckan och jag gillade stället väldigt mycket. Min lilla vovve gillade jag mest. Jättefint område och stranden och vattnet var grymt. Snorklingen var helt sjuk, det var enormt mycket fisk och de var så jäkla coola! Fiskar i alla regnbådens olika färger och vissa var så himla stora och kom så nära att jag blev livrädd, haha. Vi hyrde moppe för en 20 kr/dag och körde runt i stan (vi bodde rätt långt ifrån). Billigt, bra och mysigt.


Koh Samet


De sista dagarna spenderade vi på Koh Samet som ligger några timmar från Bangkok. Jättefin strand och ganska skönt område. Mycket turister såklart men även många thailändska turister. Söta hundar på stranden och underbart kristallklart vatten. Här firade vi även vår tvåårsdag, mys.

Efter det var det dags att åka hem och det kändes rätt tråkigt. Jag hade gärna stannat längre. Men en och en halv månad fick vi i alla fall där nere och det var verkligen helt underbart. Vi hann med så himla mycket och jag skulle kunna sitta och skriva i flera timmar om allt konstigt, jobbigt, roligt och spännande som vi fick uppleva. Är så himla glad att vi kom iväg för det var verkligen värt allt.




Det var allt, om ni undrar nåt är det bara att fråga.
Emelie


One day at a time


Kom precis hem från pizzerian, gott och mysigt var det. Nu sitter jag i sängen, har tänt doftljus och ska precis prova en ny frukt som jag köpte endast för att den heter "Sweetie". Ser ut som en... gul apelsin. Fanns en frukt som hette "Ugly" också, HAHAHAHA. Bra konstigt.

Emelie

Swore i'll never fall again, but this don't even feel like falling


Drar mig mot Kungsör för pizza med mina bästa tjejer! Trevlig lördagskväll, /E

20


Är heeelt slutkörd efter två heldagar på dagis. Har blivit pussad och kramad konstant hela dagen idag.. Jobbigt haha.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Let's Dance, god mat och mys med min finaste kille i vår underbara lägenhet står på planeringen. Godkväll!
E

I don’t wanna be that city boy, running timeless streets again

Hej
Nu är det helg för många men inte för mig. Kör på med jobb på Kronans Droghandel efter en hel veckas jobb i skolan. Men det är inga fel. Behöver verkligen pengar till sommarens alla bravader!
Ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lugn men imorgon ska jag i alla fall få träffa mina tjejer. Vi ska och kolla in Emelie och Pontus nya lägenhet och mysa hela kvällen. Fint.
Nu ska jag ta och städa lite, någon nytta måste jag ju göra.
Hoppas ni får en fin helg.
R

Tjugotvå femtionio


Ett år gammal bild hehe, långt blondt hår jaa.

HEJ! Vilken otroligt lång dag detta varit. Började med en springtur imorse och sen en stor, god frulle på det. Sen åkte jag och Pontus in till IKEA för att handla "de sista småsakerna" till lägenheten (handlade för lika mycket som första gången, haha..), och även lite shopping. Sen har vi jobbat, städat och fixat i lägenheten ända fram tills nu. Helsjukt. Men det blir så himla fint här och det kliar i fingrarna, vill fota och visa upp hur det ser ut men ska vänta tills det är helt klart, då ska ni allt få se bilder. Men nu ska jag ta en snabb dusch och sen krypa ner i sängen för jag ska upp tidigt imorgon och jobba på dagis i Valskog. GODNATT.

Emelie

It's what you do that defines you


Godmorgon!


Har haft väärldens kaosmorgon.. Gick upp 06.00, åkte till jobbet, vände och åkte hem, sov, åkte tillbaka, och nu sitter jag i Kungsör och klockan är inte ens tio. Livet som vikarie!! Och jag som sett fram emot två lediga dagar, nu är jag nere på en och den får jag hålla hårt i. Men imorgon ska jag i alla fall vara ledig.

Nu ska jag i alla fall städa och packa det sista på mitt rum och sen ta hem allt till Köping. Tänkte även försöka ta mig ut på en springtur men vädret lockar ju inte direkt. Aja, hoppas att ni får en bra dag i alla fall ♥

E

'Cause then when I fall and the downhills will all be worth it to get that high


Hej på er! Nu har vi äntligen skaffat internet i lägenheten, som för övrigt börjar bli klar, och det blir så himla fint här. Var på IKEA igår och införskaffade det mesta vi behöver, fick även med oss världens minsta och sötaste köksbord hem, haha. Får väl knappt plats med tallrikar på det. Nejmen, jag stortrivs redan här, så glad!!

Nu ska jag dra iväg på ett kort jobbpass, sen en dag kvar och sen ska jag vara ledig i två dagar... SKÖNT. Jahapp, ha det så fint allihopa, PUSS&KRAM.
E

Locked up in your house


Hehe tyckte bilden passade rätt bra in på mitt sinnestillstånd för tillfället, haha! Shit vad man funderar på framtid och skit nu, idag spontansökte jag en distanskurs som har sin sista ansökningsdag imorgon, alltid ute i sista sekund. JAJA. Blir nog bra tillslut.

Nu ska jag snart dra till jobbet, hoppas det går fort ikväll. Ha en najs lördagskväll allihopa.
E

Alltid en orkan i hälarna

Hej
Äntligen är det fredag. Dock är det fredag den 13:e men min dag har faktiskt varit bra hittils. Har jobbat hela dagen så ska bli skönt nu med lite helg och ladda upp för en sju dagars lång arbetsvecka som väntar!
Hoppas ni läsare får en fin helg
Rosanna

12:e april


Bild från fina Malaysia

Gud vad jag saknar Thailand nu, vill ha sol och värme. Hur som helst, sitter på jobbet och har lite lunch. Skulle bara ha jobbat en och en halv timme imorse och sedan på eftermiddagen men nu blir det hela dagen istället. 6.30 till 21 - kul! Aja, sånt som händer.

Nu har i alla fall jag och Pontus flyttat in i vår lägenhet och jag trivs jättebra. Mycket kvar att fixa men det kommer att bli sjukt fint. Happ, nu ska jag fortsätta jobba, ha det.

Emelie

Det måste va på liv och död

Nu har jag sökt, sökt till högskola till hösten.
Mitt första val hamnade på Uppsala. Har haft världens ångest över detta men nu när det är gjort känns det förvånandsvärt bra.

Hurricane

Hej.
Igår var jag och några fina vänner och åt på latte och såg senaste American pie filmen. Så himla rolig! Rekommenderar den verkligen. Idag har jag jobbat och ska snart åka iväg till vår fina häst. Han ska förhoppningsvis få nya skor idag.
Om exakt 17 dagar fyller jag 20 år. Det är helt galet...
R

8:e april


Hej!

Efter en trevlig helg full med jobb och även utgång i Västerås så sitter jag här och försöker ladda om till den kommande veckan som är fullbokad med jobb och målning och inflyttning i lägenhet. Kommer att ha fullt upp om man säger så. Ha det så fint allihopa så hörs vi. Godnatt.

Emelie

6:e april


Slänger bara in ett snabbt hej här.

Och så vill jag bara säga hur glaaaad jag är - jag och Pontus var och skrev på kontrakt för lägenhet igår och hämtade nycklarna idag! En fin etta på Hagavägen som kommer bli vårt hem ett tag framöver :-)

Sen har jag och mina brudar bokat flygbiljetter till Paris, så den 25:e juli drar vi ut i Europa. Kommer bli så himla braa! Så livet känns rätt fint för tillfället.


Nu ska jag iväg och käka påskmat med släkten, hörs senare.
E

Like when you said you felt so happy you could die


Ledig dag idag! Har varit en sväng till Erikslund i Västerås och shoppat lite. Gjort en god tonfisk- och pastasallad till lunch och suttit ute i solen ett tag trots att det är kallt. Ringt en massa jobbiga men ändå bra samtal. Ska snart ge mig ut på promenad med Sandra, vi ska upp på byn och köpa glass. Längtar lite tills imorgon då jag och mina brudar ska fixa två helbra grejer. Ja, det var min dag hittills. HÖRS.

E

Måndag 2:a april


Måndag och ny vecka. Jag har startat min måndag med sovmorgon, Grey's Anatomy och godis i sängen. Imorgon är jag ledig och det ska bli obeskrivligt skönt. Nu ska jag ta och städa lite innan det är dags att åka iväg till jobbet, hoppas ni får en fin dag.

Emelie

You'll go back to her and I'll go back to black


Kände att jag behövde lite förändring, så i torsdags när vi var hemma hos Sara blev jag återigen brunett. Känner mig som hemma.

Nu ska jag sticka iväg till jobb, 14-21 och ja, sen var det inte så mycket mer. Hoppas ni haft en bra helg osv. och att ni inte lider av allt för mycket söndagsångest. PUSS!
E



RSS 2.0