Annonser från BloggPartner

+++


HAHA bus-Anton som vällt

Hej mannar!
Gårdagen bjöd på jobb och efter det födelsedagsfirande hemma hos Frida. Riktigt mysigt! Vi käkade grillat, potatissallad och kladdkaka med grädde och jordgubbar till efterrätt (SÅ gott), och så spelade vi kubb.

Idag har jag jobbat hela dagen. Imorgon skulle jag tro att jag blir ledig dock, har ett inplanerat doktorsbesök och efter det blir det fredagsmys!! Jaha så mycket mer kul hade jag inte att bjuda på en kväll som denna. HÖRES!

E

Uttråkad


Bilder tagna för ganska exakt ett år sedan. Tiden går fort.

Åh, försov mig imorse!! Eller jag låg halvvaken och funderade på ifall klockan aldrig skulle ringa... Vägrade kolla hur mycket den var eftersom att jag alltid gör det och blir stressad över det. Sen tillslut så kollade jag, tror ni inte att den var 06:13 då och jag börjar 06:30?! Sprang upp ur sängen och kastade mig på cykeln. Men jag hann i alla fall!

Jobbade min ynka en och en halv timme sen cyklade jag hem igen. Käkade frulle och kollade på Grey's. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det var precis samma sak igår och det enda jag fick gjort då var att diska, betala räkningar och sitta framför datorn. KUL! Så ska försöka hitta på någonting roligare idag.


Ha det grymt
Emelie

Kommer inte upp

Ne som sagt. Det är svårt att komma upp ur soffan ibland. Är ganska trött efter att ha jobbat från 8-17. Men vad gör det om hundra år! Ska snart gå ut med Frida som är på väg hem från Uppsala. Mysigt.

Hade även tänkt att ta tummen ur röven och städa på mitt rum, tvätta och rensa ur garderoben. Det är dags igen haha. Har dock inte kommit så långt än. Men plötsligt händer det.

För övrigt längtar jag som en tok till på onsdag när Frida fyller 20. Blir födelsedagsfirande och lillördag! Hoppas bara att vädret blir lite bättre tills dess så man kan sitta ute hihi. Oh, och så längtar jag till på lördag då vi ska fira att Jossan fyller 20! Mycket firande blir det men vem klagar?

Rosanna



Från helgen


Några bilder från i helgen, som förövrigt var helt perfekt. Grillat, födelsedagsfirande, jordgubbstårta, munkar, karuseller, langos, pizza, solsken, öltält, underbara vänner, mellofinalen och en massa spår. GRYM helg.

E

Yran och födelsedagsfirande


Hej! Nu är jag färdigfixad inför ikväll, ska snart dra iväg och köpa biljetter till öltältet, och sen ska jag åka till Kungsör där jag och mina vänner ska fira Nina som fyllde 20 för några veckor sen. Vi ska grillla och mysa innan vi drar vidare mot Köping. Ska försöka tagga till nu trots att jag fortfarande är sjuk. Hoppas ni får en gryyym kväll! Puss.

E

Onsdag


Hej på er. Idag har jag haft en sån där dag då det mesta gått fel, håller på att bli förkyld igen också. Har mest tagit det lugnt och vart hemma och försökt att kurera mig, hittills har jag provat ingefärste, kamomillte, c-vitamin, vätskeersättning, apelsiner, vitlök och whiskey. Får väl se om nåt av det hjälper?!

Btw så var vi med i tidningsbilagan idag, längst ner på höger sida i slutet. Hehe. Hörs!
Emelie

120522


Har haft en väldigt mysig tisdag!
Har leagt ute och solat, sprungit en vända i skogen, käkat bakad potatis och räkor på caffe latte med Sandra och Nina, tvättat, handlat mat, färgat håret, ätit middag och nu ska jag avrunda kvällen med två avsnitt Grey's. Bra dag.

E

Lite tisdagsinspiration

 


Ett år sedan del två





Gör som Emelie och lägger ut några bilder från vår bal förra året. Var verkligen en av de bästa dagarna och jag skulle inte tveka en sekund på att göra om det.

Rosanna

120520


Det var verkligen jättekul att fota idag, vi hade det perfekta vädret och ljuset, och så var det så sjukt fint ute på rapsfältet.


Hade en sjukt bra dag igår, först kollade vi på balen och efter det åkte vi hem till mig i Kungsör och käkade grilllat, potatissallad och majskolvar, och sen på kvällen bestämde vi oss för att dra in till Köping och bowla! Sjukt längesen man bowlade men det var jättekul.

Och idag har vi fotat, ätit glass, njutit av vädret osv. och nu ska jag snart gå på en prommis och sen ska jag och Pontus beställa hem en kebabpizza - perfekt avslut på denna söndag.

Emelie

We'll walk in fields of gold



världens finaste vän ♥

Ett år sedan



Idag är det nästan exakt ett år sedan vi hade vår bal... Saknar det!!

Stuck in her daydream, been this way since 18


Hej

Sitter hemma en fredagkväll. Meeen det gör ingenting idag eftersom jag har jobbat 12 dagar i rad. Så känns rätt skönt med en lugn hemmakväll.

Idag har det varit en ganska hästig dag. Var nämligen iväg till Strömsholm med mor och far och betalade den nya sadeln. Och efter det har jag spenderat hela eftermiddagen i stallet. Red ut en sväng på en alldeles övertaggad och pigg häst! Finns inget bättre.

Nu ska jag snart ta och hugga in på min bästa kompis den här kvällen (Ben & Jerry) och se på en film kanske.
Imorgon väntas stallet på morgonen och sedan vidare till köping för att kolla på studentbalen. Kommer bli så avundsjuk så att jag dööör. Vill också gå på bal igen och ta studenten igen. Bästa.

Over and out hoppas ni får en fin fredag
Rosanna

Radioactive


FREDAG! Det här är min första helt lediga helg sen jag kom hem från Thailand så gissa om jag ska njuta. Två och en halv månad sen, sjukt haha.

Min vecka har varit väldigt bra. Jag har jobbat, sprungit, tränat, läst böcker, gått och lagt mig tidigt, gått långa promenader osv. osv. Förutom nu har jag bara startat datorn en gång, och det har faktiskt varit jätteskönt att bara fokusera på nåt annat, sjukt mycket tid över har jag haft i alla fall.


Ikväll ska jag åka hem till Kungsör för att fira mamma med släkten. Ska bli mysigt. Ha en fin fredag allihopa! PUSS

Emelie

Hör du mig, hör du mig, kan du höra mig allt vi sagt allt vi gjort blev en sång för dig




Rosanna

120516


HEJ!


Första gången jag startar datorn på flera dagar, rekord haha.. Men det har vart så sjukt skönt! Bara sjukt hur mycket tid man spenderar framför skärmen varje dag. Men nu var jag tvungen att fixa en sak så passar på att slänga in ett inlägg här.


Har precis vart ute på en springtur, och nu ska jag snart tillbaka till jobbet! Har väl typ en fullbokad vecka, men det är rätt skönt. Sen har jag och Rosanna två fotograferingar inbokat i slutet av veckan. Kul! Nu ska jag kila, ha det så bra.

Emelie

Onsdag

Inlägg innan jobbet. Är så sjukt trött idag så skulle bar vilja dra täcket över huvudet och sova några timmar till. Meeen inte. Ska jobba mellan 8 och 16.30. Det är bara att bita ihop! Kommer ju i alla fall vara ledig fredag, lördag och söndag, ska bli så skönt!

Sitter även och skriver från min nya dator så har inte en ända bild att lägga in i detta inlägg. Men det ska fixas snart! Det lovar jag.

Nu är det dags att åka, ha en bra dag alla
Rosanna

120512


Efter en lååång jobbdag parkerar jag mig i soffan tillsammans med min fina kille. Kyckling, potatisklyftor, halloumi och sallad står på menyn, lördagsmys big time. Ha det fint!

E

Lördag

Hej!
Igår var jag och Emelie som sagt och shoppade i Eskilstuna. Så himla längesen vi var och shoppade så båda var typ i extas haha. Hittade jätte mycket fint som jag tänker visa för er senare!

Idag har jag jobbar på Kronans Droghandel och ska även göra det imorgon så blir en hemmakväll för mig! Men det känns ganska så skönt för är galet trött...

Hoppas ni har en fin helg
Rosanna

Fredag


Godmorgon!

Sitter och käkar frulle och ska snart cykla till jobbet. Idag blir det ett kort jobbpass och efter det blir det shopping i Eskilstuna med Rosanna. Hoppas ni får en grym fredag!

Emelie

21:56

Idag är det den 9/5 och det är ingen vanlig dag för det är Ninas födelsedag! Hurra, hurra hurra!
Skynda dig hem från Turkiet nu så vi får gratta dig.

Idag så har det varit en lång dag för mig. Först jobb på Brattberget och efter det vidare till Stureskolan. Och direkt när jag kom hem var det bara att åka upp till stallet till en blöt häst. Så nu är jag ganska så trött och ligger död i soffan typ. Ska se Big brother nu och sen sova, ska bli himla skönt!

Rosanna


We can burn brighter than the sun


Vaknade innan åtta imorse och gick upp. Tror det var regnet som väckte mig, det bara öser ner. Sen fick jag i alla fall en bokning - jag ska tydligen jobba natt inatt - så jag la mig i soffan och slumrade några timmar, rättså skönt. Ska försöka sova lite till idag på dagen så att jag orkar hålla mig uppe inatt.

Funderar på om man ska orka ta sig ut på en springtur trots ösregn? Annars vet jag inte vad jag ska göra hela dagen, skönt med lite ledig i alla fall. Ha en grym dag allihopa ♥

E

Jag har frihet i blicken, precis som du


Head down, swaying to my own sound



Intervjun gick jättebra! Vi var på Bärgslagsbladet där vi träffade Veronica och pratade lite om hur det var att vara med i Ung Entreprenör (2011), det hela (och intervjuer med flera deltagare) kommer att komma med i ett reportage i deras bilaga som skickas ut den 23:e maj. Kul!

Efter det gick vi till Nya Konditoriet och fikade lite och sen gick vi ut en sväng och fotade lite i skogen. Dock var det ingen av oss som kände oss särskilt fotogeniska haha så det blev inte så många bilder. Men ljuset var så sjukt fint så lägger upp två i alla fall.


Nu ska jag snart sova, är grymt trött. PUSS&GODNATT.
E

Glass


Gjorde nyss vääärldens godaste glass! Mixade kesella naturell, blåbär och lite sirap för att få det lite sött. Hett tips haha! Sitter förövrigt i bikini och solar genom ett öppet fönster, skönare?

E

Godmorgon

Bild från i somras


Klev upp vid 7 idag för att sticka ut på min morgonpowerwalk, och nu har jag precis slukat min goda frulle bestånde av yoghurt, müsli, havrefras och kiwi, en stor äggmacka och ett glas apelsinjuice. Bra start på dagen! Ska snart cykla iväg till jobbet!

Ha det bra
Emelie

Godnatt

Ville bara slänga in ett godnatt, nu går jag och lägger mig. Har som sagt haft en grymt bra dag. Drog ut och sprang intervaller en vända i skogen, sen MASSA situps på det hehe. Sen har jag börjat fixa med en ny design här på bloggen så vi får se om det sker lite förändringar snart.

Imorgon har jag endast ett ynka tvåtimmarspass inbokat, sen ska jag och Rosanna som sagt iväg på en intervju ang. företaget och sen blir det fika på det! AWESOME. Puss godnatt!

E

In his arms she fell as her hair came down among the fields of gold



Är hemma nu efter ett kort jobbpass 8.15 - 12.30. Känns riktigt skönt med tanke på attt jag fortfarande är lite förkyld. Hade tänkt lägga mig och sola hela eftermiddagen med vädret går lite emot mig. Inte kul när det kommer moln hela tiden.

Imorgon blir det jobb samma tid igen, för på eftermiddagen ska jag och Emelie som sagt på en intervju om företaget. Ska bli spännande. Och efteråt kommer vi nog planera, fika och kanske fotografera! Mys.

Hörs senare
Rosanna

WE'RE YOUNG ENOUGH TO SAY, OH THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE


Alltså finns det något skönare än att få sluta tidigare från jobbet?
Skulle ha haft en halvtimmes lunch men fick en och en halv timme istället, underbart. Så nu ska jag ta mig en liten promenad hade jag tänkt, sjukt fint väder ju!

Annars då? Mitt halsont är helt borta så nu är jag så sjukt taggad på att börja träna och springa igen. Är även så sjukt fotosugen så är så himla glad över att vi har en "inför-studenten-fotografering" inbokad snart. Ska bli superkul! Just nu känns allt bara så himla fiiint.
//Överdrivet gla tjej

Solig söndag

Hej
Galet skönt med fint väder måste jag säga. Har legat och solat med syster hela morgonen och nyss gick jag och Frida på en skön promenad och köpte glass. Underbart.

Nu ska jag ta och sätta på mig en ansiktsmask och sen ska jag duscha och fixa naglarna. Ikväll ska bär det av till Zache som jag inte har träffat på en hel vecka nu för att jag har varit sjuk. Ska bli mysigt.

Ha en skön söndag
Rosanna



You hit me like the sky fell on me



Hej
Städar rummet just nu och försöker få lite ordning på livet. Har en hög med jobbpapper som måste sorteras och in i pärmen som jag också måste fixa. Sedan ska jag och far starta upp min nya dator som jag fick på 20års dagen. Ska installera virusprogram, photoshop och lite annat. Lycklig. Så nu kommer jag verkligen kunna blogga oftare. Haha.

Ska även fixa mitt nya bankkonto på Länsförsäkringar. Har fått hem kortet och allt så nu ska det bara aktiveras! Anledningen varför jag har öppnat ett nytt konto hos Länsförsäkringar trots att jag redan har två hos Swedbank är för att de tar en avgift på ca 300 kr per år för att man ska kunna betala sina räkningar. Vem vill betala för att betala räkningar liksom? Speciellt inte när man bara har en mobilräkning i månaden.

Nog om vuxengrejer haha. Är fortfarande förkyld men är i alla fall på bättringsvägen. Ska även ta en sväng till stallet idag och ta hand om bästa Caramel.

Måste även berätta att jag och Emelie ska på en intervju angående företaget nu i veckan. Riktigt roligt!

Ha det bäst
Rosanna

Välkommen till mitt liv



Sitter hemma en fredagkväll och är sjuk. Har verkligen jätteroligt jag och min förkylning.
Har inte ens nå godis och kvällens höjdpunkt är Big Brother haha - livet leker.

Hoppas ni har en fin fredagkväll!
Rosanna

Fredag


Idag är jag aaastrött och har så galet ont i halsen. Tippar på halsfluss men tror ej jag kan ha det? Har ju tagit bort mina halsmandlar så borde inte kunna ha halsfluss då. Men sjukt ont har jag i alla fall. Sitter hemma på lunch och snart ska jag cykla tillbaka till jobbet. Jobbar till åtta ikväll sen blir det fredagsmys!

Emelie

En bild från Valborg

Emelie glömde sin kamera, vilken tur att jag tog en bild med mobilen!
Måste säga att jag hade en underbar kväll. Grillning för första gången i år vilket var så otroligt gott så att alla var helt speechless! Haha. Gott vin blev det också och sen bjöd Sandra på en helt underbar efterrätt!
Våren hade inte kunnat starta bättre.
Puss
Rosanna

Från födelsedagsfirande i Uppsala

20 år och så jäkla nöjd! Jag och de finaste vännerna drog till Uppsala för att fira!
Sandra och Frida medan vi väntar på pizzan!
Frida, Sandra och Nina utanför Fridas lägenhet!
Frida, jag (Rosanna) och Emelie!
Först så åt vi som sagt pizza i Fridas lägenhet. Ovanligt med pizza liksom. Haha. Sen så blev det vin, piggelindrinkar, jordgubbsshotar och en mängd med musik, såklart.
Sedan blev jag helt överraskad av alldeles för fina presenter! Fick: en rosa bikini, orange nagellack, I love...bodybutter, vanilj doftljus och ett Thomas Sabo smycke till mitt armband! Så himla fint. Tack så mycket Emelie, Sandra, Frida, Nina, Jossan och Amanda!
Fick även världens finaste fotoalbum av Emelie, Sandra, Nina och Frida. De hade skrivit ut och klistrat i en massa fina bilder på alla oss och skrivit så himla fint. Åh, älskar er tjejer.
Sandra hade självklart bakat till alla oss också. Sååå goda kakor!
Senare så drog vi ut på Whiteclub där vi träffade Jossan och Cassandra och dansade ända till stängning.
Bästa födelsedagen - tack tjejer!
Rosanna

Tredje maj


Hej!

Ännu en dag fylld av ledighet och strålande sol, sjukt underbart. Har legat ute och solat några timmar och läst ut "Glada hälsningar från Missångerträsk" av Martina Haag som jag skrev om igår, haha så sjukt rolig bok. Nu har jag börjat läsa en bok av Filip och Fredrik istället, ska bli riktigt spännande att se hur den är, hittills verkar den också bra i alla fall. Sitter för övrigt och käkar lite hemmagjord nyttig "glass" med kesella. Gott! Nu ska jag nog ut i solen igen, gäller att passa på. Hörs!

Emelie

SHAKE IT OUT


Förresten, har ju helt glömt bort att berätta världens roligaste grej - nämligen att jag kom in på kursen jag sökt. Var så nervös eftersom att det blev så spontant och att jag blev tvungen att skriva mitt arbetsprov och ett personligt brev på ett par timmar, men jag kom in! Känns så himla fint. Det är en skrivarkurs på distans, och det känns så himla perfekt eftersom att jag får ägna mig åt något jag tycker är skitkul samtidigt som jag inte är bunden till någon särskild plats, vilket gör att jag kan vara precis vart jag vill i höst. Så sjukt glad! Äntligen känns det som om att all framtidsångest börjar släppa :-)

21:58


Bjuder på tre bilder från min favvoplats i lägenheten - köket.

Gjorde världens godaste middag idag - bakad potatis med räkröra och lax och auburgine. Sen har jag och Pontus storstädat så nu är allt i ordning. Himla skönt. Nu ska jag bara relaxa resten av kvällen så får vi se om man blir väckt av telefonen imorgon bitti. Puss!
E

Andra maj


SHIT vilket UNDERBART väder. Är så himla glad! Har haft ett par grymma dagar. Valborg spenderades hos Sandra och jag sa ju att jag skulle ta med kameran? Glömde den såklart!! Men det var i alla fall jättemysigt, vi grillade och sen blev det en liten spontanutgång på Källarn, vilket var askul.

Sov hos Nina sen drog vi upp och gick en powerwalk, hurtiga tjejer! Sen blev det jobb för min del. Och idag har jag vart ledig, så jag har verkligen passat på att njuta. Drog ut en sväng i skogen imorse, sen en god frulle och sen la jag mig i solen och läste en helt sjukt underbar bok av Martina Haag. Sen cyklade jag iväg till affärn och köpte hem lite bröd, räksallad, avokado och gjorde mig två asgoda räkmackor. Nu ska jag kila, hörs sen!

Emelie



RSS 2.0