Annonser från BloggPartner

Fredag


Dagen har mest bestått av att städa och tvätta.. Sad but true. Känner att energinivån nu är nere på minus och tillbringar därför resten av dagen liggandes i soffan framför ett par avsnitt av världens bästa serie - Greys Anatomy. Tror även att det blir fläskfilé och potatisklyftor och en massa fredagsmys sen, MYSIGT!

Puss
Emelie

Say something true, something new


Har haft en bra dag idag. Jag, Rosanna, Pontus och Zache åkte in till Erikslund och jag hittade massa fina grejer. Bland annat nyårsoutfit! Jag lyckades ju byta bort min tid dagen efter nyår så nu är jag supertaggad, ska bli så kul.

Nu ska jag i alla fall hem till min farmor som fyller år. Mys.
Emelie

28 december


Rätt gott med något annat än julgodis!

Jag och Rosanna har precis fixat och skrivit ut våra fakturor som vi ska skicka iväg - äntligen! Har ju fått vänta länge på att få F-skatt och att bli momsregistrerade, men nu så. Nu är allt klart.



Kom på att det är mindre än två veckor kvar tills jag och Pontus drar till Thailand, tiden har gått så sjukt snabbt! Längtar som en toook. Nu ska vi snart åka in till Köping igen, hörs imorn
Emelie

Solning och simning

Drar mig mot badhuset för en 20-minutare och efter det simning med Emelie. Fint!

Rosanna

Från julafton


Eftersom Emelie la upp ett sånt fint inlägg om sina julklappar så gör jag också det!
Jag fick två par tofflor, velour dress, doftljus vanilj, duschbreme vanilj och jordgubb, rött läppstift, rött nagelack, lösögonfransar, te, 30stm linne, triss och pengar. Det var nog det mesta hihi. Är riktigt nöjd och tackar alla underbara för presenterna!

Idag har jag även klickat hem min nyårsklänning. Fattar inte varför jag alltid ska vara ute i sista sekund. Hoppas verkligen på att klänningen kommer att passa. Ni får se den på nyår hihi.

Rosanna

27 december


Hej alla!
Gårdagen innehöll jobb för min del, och efter det åkte jag direkt till farmor och farfar där det bjöds på julbord nummer fyra denna jul... Även om jag älskar julmat så räcker det faktiskt med julmat nu för min del. Men det var riktigt mysigt och jag är så himla nöjd med julen överhuvudtaget det här året. Har haft det väldigt bra. Jag har även fått sjukt många fina paket som ni ser på översta bilden: hörlurar, två stora frottéhanddukar, presentkort på IKEA för sammanlagt 850 kronor, doftljus som luktar passionsfrukt, triss, SJU mascaror, haha, Christina Aguileraparfymen (luktar så sjukt gott), massa bodylotion, duschgel osv., sen fick jag och Pontus massa grejer till hemmet typ kökskniv, mixer, bestick, stekpanna osv. plus att vi fick massa bra grejer till Thailand! Fick även den fina pyttelilla lyktan på den understa bilden, så söt haha.

Nu ska jag och Pontus åka till Västerås för att byta några klappar och kika lite på mellandagsrean. Ha en bra dag!

Emelie

25 december

Hej alla läsare!
Hoppas att ni hade en lika fin julafton som jag hade. Var hemma med familjen och så kom mormor, morfar och morbror. Det blev massa god mat, fina julklappar och massa skratt. Hunden blev gladast som vanligt, hon blir så himla glad när tomten kommer, skäller och viftar på svansen. Hon älsar att få paket och är så duktig på att öppna dom. Kanske visar lite av det jag fick senare hihi.

I kväll så är ju nästan alla vänner ute, lite avis faktiskt men jag får hålla mig hemma eftersom jag ska jobba imorgon.

Hoppas ni får en god fortsättning!
Rosanna

25 december

Jag har haft en jättebra julafton, har tyvärr inga bilder och så men det kommer! Fick så fina julklappar av alla. Idag har jag jobbat några timmar, men nu ska jag snart över till Pontus familj för ännu mer julmat. Hörs :-)
Emelie

God Jul

God jul alla kära läsare och kunder önskar Rosanna!

Dan före

Hej!
Ville bara säga att jag har det bra här bland allt julstök. Familjen gjort brända mandlar, knäck, marsipanfigurer, pepparkakor och självklart julskinka. Finns inget godare än när skinkan är varm och man äter den på en bit limpa med lite senap på - bäst. Nu på kvällen har det även blivit kvällsmys med film och ansiktsmask. Min familj är inte direkt ett fan av Bingolotto. Haha, alla tröttnar på direkten.

Hoppas er dag har varit bra och att morgondagen blir ännu bättre.
Hörs då
Rosanna

Dock synd att det inte blir någon vintrig vinter i år. Jag älskar verkligen snön. Men men, lägger upp en bild från 2009 i stället.

Gårkvällen


Hade en riktigt, riktigt rolig kväll igår i Örebro. Åt potatissallad och korv, drack vin och sen drog vi till Roberth och efter det till Strömpis. Sen när vi kom hem på natten käkade vi fiskpinnar och mos, svårslaget haha! Tack för en jättekul kväll i alla fall.

Idag har jag och Rosanna fotat, vilka vi fotade kan vi tyvärr inte säga eftersom att det är en julklapp så resultatet får ni se efter jul. Det gick i alla fall jättebra och de var jätteduktiga! Himla kul.


Emelie

111221


Min julklapp! En jättefin och stor tekopp från Indiska och tre doftljus, ett doftar choklad, ett kola och det sista vaniljbulle.. Och jag kan lova att de luktar mycket! Helt perfekt. Fick även en påse Rollo men de tog slut innan jag hann fota.. Haha. Tack Frida ♥

Onsdag idag och jag ska alldeles strax ge mig ut på en springtur. Solen skiner så det ska bli skönt att komma ut lite. I eftermiddag åker vi till Örebro och ikväll blir det utgång där, är så taggad!

Emelie

Got my mind set on you


Bilderna tagna med xperia ray

Bilder från igår. Var så himla vackert ute. Tog mig en promenad upp till byn för att gå till banken och sätta in pengar på vårt företagskonto plus att jag gick till Kunskapsporten! Hade tänkt att jag skulle läsa Naturkunskap B till våren. Måste ju göra någonting när man knappt har något jobb och inte går på högskola än. Kan nog bli helt okej faktiskt med tanke på att Caroline också ska läsa den kuresen. Hihi.

Idag ska mina fina tjejer gå ut i Örebro. Dock stannar jag hemma med halsont. Vill verkligen inte bli värre till julafton. Hoppas de får kul ikväll och jag själv får tagga till Nyår!

Hörs senare
Rosanna

Julkalppar och fina vänner


Frida blev glad över sin present

Nina och Sara var lika glada

Blev en väldigt fin kväll med presenter, lussebullar, julmust, knäck och såklart världens finaste vänner. Hjärta.

Rosanna

Julklappsbyte

Hej!

Nu har mina fina vänner precis åkt hem, vi har haft julklappsbyte, ätit massa gott och bara myst och pratat. Tror alla blev väldigt nöjda med sina julklappar också hihi. Bilder kommer kanske sen! Godnatt på er ♥

Emelie

111219


Bild från förra året

Hemma efter några timmar i Arbogas badhus. Simmat, bubblat, bastat osv, så skönt! När vi kom hem blev jag inringd till jobb så nu ska snart kila iväg, ska bli kul att få jobba lite nu när det var så längesedan sist.

Emelie

Vinterland


Letade julgran i morse med mamma och Donna. Någon gran fick vi inte med oss hem men en stor dos av vinter och julkänsla fick vi i alla fall!
För övrigt kan jag bara säga att jag är klar med alla julklappar - så himla skönt!

Rosanna

Mot Arboga


Godmorgon! Idag ska jag och Pontus åka till Arboga och bada, skööönt. Blir nog där ett tag så hörs senare idag :-)

Emelie

Söndag

Hej på er.

Började dagen med en powerwalk, sen frulle och lite mys framför TVn. Sen har jag och Pontus vart hemma hos hans föräldrar ett tag, och nu ska vi snart åka hem till mina föräldrar för att fira min pappa som fyller år idag. Hoppas att ni har en bra söndag! Puss

Emelie

111217


Har haft en väldigt bra kväll. Spingtur i kylan, bastu och dusch, kinamat med pappa och sedan mys med mina fina! Och nu ska jag åka hem till Pontus, kan ju inte bli bättre. Hoppas ni också haft en bra fredag, hörs imorgon. Puss

Emelie

Julklappar och jobb

Ska fara iväg till Eskilstuna nu för att köpa lite julklappar och efter det blir det jobb! - Mys med tjejerna ikväll.

Hörs
Rosanna

Torsdagkväll


Hej på er

Sitter här och myser med dubbla tröjor, mössa, filt och tofflor, frusen tjej haha! Jobbade i några timmar på dagis idag och vi var ute i stort sett hela tiden och jaa, det tog typ hela dagen att tina upp igen. Men nu så. Har precis kikat på Bad Teacher, helt okej torsdagsunderhållning. Hörs mer imorgon, godnatt på er.

Emelie

And the games you play, you would always win




Bilderna tagna av Emelie

Hej! Hoppas allt är bra med er läsare så här i julstressen. Jag brukar faktiskt inte känna av den speciellt mycket. Men i år har den faktiskt börja komma krypande. Kanske för att jag inte är klar med alla julklappar eller kanske för att vi inte har fått någon snö än? Men men, på fredag ska jag åka in tidigare till Eskilstuna för att se om jag kan fixa de sista klapparna, och sedan blir det jobb från 15-19. Ska även jobba hela helgen men det känns fint  med tanke på att jag inte har fått så mycket tillfällen den senaste tiden.

Men i dag är jag ledig så ska snart gå en promenad med hunden och efterdet blir det nog löpbandet. Senare ikväll ska jag och Jennelie även till stallet. Mysigt.

Rosanna

Oj


Haha nu ser garderoben nästan för städad ut.

har varit en bra dag, bakat med mamma och sedan varit i stallet. Nu ska jag käka lite och bege mig till köping. Om min man svarar. Haha.

Hejs
Rosanna


Onsdag


Bilderna ovan ser ut att vara tagna i typ april, ska det verkligen se ut så här när det är den 14:e december? Vart är snön haha?

Har i alla fall haft en lugn dag, som de flesta andra den senaste tiden, det börjar faktiskt bli tråkigt att bara gå hemma och vara ledig. Tur då att jag har några timmars jobb inplanerat imorgon! Hihi. Men har även fått en massa tider över jul och nyår så där rök både juldagsfirande och nyårsfirande för min del... Mindre kul.

Ha det bra!
Emelie

Lucia och Lussebullar


Bild från Lucia firandet igår.
Lillasyster som Lucia, grattis ännu en gång!

Just nu håller jag och mamma på att baka lussebullar - kan inte bli så mycket bättre!
Rosanna

Oh, the presents wrapped, and 'jingle bells' on the radio


Hej!

Himla skönt att jag i stort sett är klar med alla julklappar nu. Fick även med mig en tröja och ett par nya svarta jeans (välbehövligt) hem från Västerås idag. Har precis käkat och snart väntar en springtur i kylan. Hörs!
Emelie

Tisdag


Godmorgon!

Idag tänkte jag åka in till Västerås för att kika lite julklappar, ska försöka fixa de sista nu. Så ska fixa mig nu och sen dra mig mot tåget.

Ha en bra dag ♥
Emelie

131211


Hej!

Har inte bloggat på ett tag och ber om ursäkt över det. Har verkligen inte haft lust men nu börjar den komma tillbaka så ska skärpa till mig!

I morse gick jag upp tidigt för att åka till högstadiet här i Kungsör. Lillasyster hade blivit vald till Lucia så det kunde man ju bara inte missa! - Hon går i mina fotspår hihi. De var verkligen riktigt duktiga och Jennelie var sååå fin! Någon bild dyker upp senare under dagen! Nu ska jag ta tag i att städa ur min garderob. Tycker att det kan behövas såhär innan jul.

Ha det bäst
Puss Rosanna

Måndag


Tredje advent igår, sjukt vad snabbt tiden går, snart julafton ju!

Igår var det även exakt en månad tills jag och Pontus sitter på ett plan ner till Thailand, hur sjukt är inte det?! Längtar så galet mycket, ska bli så himla skönt att komma bort.

Jaha, annars då? Har jobbat hela helgen och därmed inte haft så mycket tid till annat. Inget jobb idag dock så det blir ännu en ledig måndag för min del, rätt skönt. Ska trotsa kylan och halkan och ge mig ut på en promenad nu i alla fall. Skönt att få lite frisk luft. Ha det bra mina vänner!

Emelie

101211

Åker med Frida till stallet nu för att se på Julshow. Mysigt!

Rosanna

Från fotograferingen förra veckan


Hej på er!

Lördag och jobb för min del idag, är hemma på lunch nu, så skönt. Tänkte passa på att slänga upp bilden på Martin och Torbjörn som vi fotade förra veckan i sporthallen. De ville ha en rolig bild att ge bort på julklappsbytet på deras lagfest, och såhär blev resultatet. Dyker säkert upp fler bilder på dem senare, det finns en del sköna på lager. Nu - mat!

Emelie

SNÖ


Snön bara vräker ner här, så himla fint! Äntligen har vintern kommit på riktigt.

Sitter för tillfället hemma i Kungsör och ska precis börja baka julgodis till mamma och pappa. Har ju ändå inget annat för mig och efter två rätt händelselösa dagar behöver jag något att sysselsätta mig med! Ikväll kommer nog även mina fina vänner över och myser, bra dag.

Emelie

6 december


Hej! Ännu en ledig dag idag, ganska skönt. Har inte gjort mycket alls idag, mest tagit det lugnt och ätit julgodis. Nu ska jag och Rosanna snart iväg på det andra mötet med Framtidsentreprenörerna, i Arboga denna gång. Ska bli kul och se vad vi får lära oss den här gången.

Ha det bra! Emelie

Knäck


Har precis gjort väääärldens goaste knäck! MUMS. Gjorde även daimtryfflar och de blev goda de med. Nu ska jag sova, hoppas morgondagen bjuder på något bra. Godnatt!
Emelie

The fool that falls in love with you



Fy fan vad fint!

5 december


Känner mig så sjukt trött och hängig idag, skönt då att man har en ledig måndag.

Nu ska jag i alla fall sätta på lite julmusik och sen ska jag försöka mig på att baka lite julgodis. Jag brukar inte baka och hålla på och tror aldrig jag har gjort knäck förut så vi får väl se hur det här går.. Hoppas det blir bra i alla fall. Hörs senare.
Emelie

12

Hej!
Känner mig fortfarande ganska så krasslig så det blir ännu en lugn dag för mig.
Har börjat dagen med lite frukost och tv. Men har även hunnit söka tre jobb också! Känns fint och hoppas man får svar på någonting i alla fall.

Nu ska jag ta mig lite lunch och sedan blir det en liten promenad med hunden.
Vi hörs
Rosanna

Bild tagen för någon vecka sen av Emelie.

White


Bäddar ner mig i sängen med ansiktsmask för att se ytterligare några avsnitt av Desperate Housewives - man blir verkligen beroende!
Hoppas att jag känner mig lite bättre imorgon och hoppas att ni har en fin söndagskväll alla kära läsare.

Rosanna

Mys söndag


Känner mig lite krasslig idag så kryper ned i sängen och ser på några avsnitt av Desperate Housewives!

Walk me down your broken line


Bild från ett par veckor sedan.

Tidsinställt inlägg, när det här kommer upp är jag på jobbet. Slutar inte förrän 22.00 ikväll, men då ska jag och Pontus kolla på fredagens Idol och bara mysa. Längtar! Ha en fin söndag.

Emelie

4 december



Nu är det dags att både önska sig och köpa julklappar...

3 december


Gårdagen blev jättebra, hade kul här hemma hos mig vi tjejer och sen drog vi till Hantis. Där var det väl mindre kul haha, och vi drog hem rätt tidigt. Men hade i alla fall en rolig kväll tillsammans med mina fina vänner, guld värt.

Idag har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt, sen nu på kvällen var jag iväg och jobbade ett par timmar. Nu tänkte jag dra igång några avsnitt av Greys Anatomy och äta lite melon, sen sängen och invänta en ny jobbsöndag. Ha det så bra allihopa, puss!
Emelie

Fredagkväll


Hej! Idag har vi jobbat med företaget, vi har gjort ett fotojobb som är lite hemligt eftersom att de ska ge bort resultatet i julklapp på julklappsbyte. Det gick i alla fall jättebra och det var väldigt kul haha.

Nu ikväll ska vi ut på party och det ska bli galet kul. Ha en grym fredagskväll allihopa! Puss :-)

Nyss


Bild på dagens och bild från latte. Alltid lika mysigt.

Rosanna


Mot Köping och latte


Hej!
Åker till Köping med Frida och Nina för att möta upp Emelie och luncha på latte. Gott och mysigt!
Resten av dagen kommer att bjuda på stallet, simmning och sen avslutningsvis mys med Zache.

puss rosanna

Take yourself down, pick yourself up


Bild från igår, ville mest visa upp min nya fina tröja som jag köpte i måndags!

Ikväll har jag och Rosanna redigerat klart alla bilder från gårdagen och skickat iväg. Sen kom även Frida över och det blev en hel del mys och prat ända fram tills nu! Hörs imorgon, godnatt :-)

Emelie



RSS 2.0