Annonser från BloggPartner

I'm much wiser now, that's how we walk


Förresten! Täntke bara visa upp en grej jag pysslat med den senaste tiden. Det är två stora barkbitar som jag målat vita och skrivit på. Skrev och målade med textilfärg och darrig hand så det blev inte tipptopp, men det duger. De ska upp på väggen för att påminna mig om att om man verkligen vill någonting, även om det känns omöjligt för stunden, så ska man alltid kämpa för att uppnå det - även ett litet steg är ett steg i rätt riktning.

Fick idéen från Sara och Melissas UF-företag som gör underbart fina träskyltar med text. Och med det säger jag godnatt och hoppas ni får en fin dag imorgon. PUSS&KRAM.
E

You're the only other half that makes me whole


Sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på lugn musik. Förutom att ha jobbat idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, känner mig fortfarande inte riktigt kry så det har vart skönt att ta det lugnt. Sitter som vanligt och klurar på vart man ska ta vägen till hösten, dags att ta ett beslut kanske..


E

He ate my heart



Jobbat på Sture hela dagen och ska nu pallra mig upp till stallet. Har en blöt pålle som väntar på mig (y)

Ska även passa på att be om ursäkt för mina cam och mobil bilder...Men nu är det så att min systemkamera har lagt av och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Lämna in den på lagning eller köpa en ny?

R


So turn your music on and try to piece the puzzle togheter


Lång promenad med Frida, en sväng till Tuna Park, kinamat från Chop Chop och lite kvällsmys framför tvn. Nu är jag ganska redo för två nästan fullspäckade veckor med jobb framöver. Godnatt på er!

E

Now and then I think of all the times you screwed me over



Hej

Har jobbat hela dagen på Sture så är ganska så trötter. Ska bara ta det lugnt iväll och äta gott och kolla på tv! Top Model och DH står ju på schemat. Så jäkla fint.

Rosanna



27 mars


Godmorgon!

Tackade nej till jobb idag med, tråkigt nog, blir att vara hemma och kurera sig idag med... Men tror att det blir en sväng till Eskilstuna i eftermiddag i alla fall, måste inhandla födelsedagspresent till syrran. Kan nog bli bra. Hörs sen!
E

Days like this I want to drive away


Några bilder från idag.


GODDAGENS. Sitter här med ont i halsen, huvudet, kroppen, osv. Vaknade nämligen i lördags med världens förkylning som bara blitt värre och värre, så igår och idag har jag inte gjort många knop. Satte mig otillgänglig på jobbet, stängde av ljudet på telefonen och har mest legat i soffan och kollat Grey's. Även om det är skittråkigt att vara sjukt är det ändå lite skönt att ha en ursäkt att göra absolut ingenting ibland.

Alltså, kanske en anledning till att jag blev sjuk - den här veckan... Jag har jobbat 60 timmar! Har nog aldrig varit så trött som jag var i lördagskväll efter ett 14 timmar långt pass som avslutning. Men, så här i efterhand känns det ju helt sjukt bra.


Det kommer lite fler bilder senare från förra helgen och veckan som gått (bättre sent än aldrig), men nu ska jag kila iväg hem till Nina med brudarna för att planera tågluff. Hörs sen!



Emelie

Från den senaste tiden

Hej!
Har verkligen varit SJUKT dålig på att blogga den senaste tiden. 1a anledningen till det är att jag hr bott hos Zacharias i två veckor och den 2a anledningen är att jag har jobbat i princip varje dag.

Men tänkte i alla fall slänga upp lite blider från den senaste tiden!


Zache och jag slog på stort och lagade alldeles för mycket kycklingsallad...




På promenad genom stan



Vi hade det väldigt mysigt och åt väldigt onyttigt. Gick upp två kilo, good for me! Not.



Hede världens mysigaste kväll med Emelie, Frida, Nina, Sandra och Jossan förra helgen. Åt smörgåstårta, drack vin, lyssnade på musik och dansade i Emelies kök till klockan fem på morgonen.



Och nu i veckan så har jag jobbat på Stureskolan i Arboga. Lite annorlunda att jobba som vikarie på högstadiet men riktigt roligt är det också! Ska vara där hela nästa vecka också men först är det jobb på Kronans Droghandel hela helgen. 

Hoppas ni har det bra alla läsare och hoppas att jag lyckas uppdatera lite mer regelbundet i fortsättningen.

Rosanna

22 mars


Hej! Länge sen jag uppdaterade här. Har som sagt haft jättemycket att tänka på och ja, det har vart skönt att pausa lite och få tid att samla tankarna.

Just nu känns allting ganska bra. Det är vår ute och jag har nyss varit ute på en lång springtur med Veronica Maggio i öronen och solen i ansiktet. Ätit god frukost framför ett avsnitt av Grey's Anatomy och nu ligger jag och kikar runt på lite olika kurser som kan tänkas vara roliga att läsa till hösten. Har kommit igång med träning och bra mat och börjar längta som en dåre till sommaren. Peace and love är bokat och jag känner på mig att det kommer bli grymt. Jag har jobbat hur mycket som helst den här månaden och längtar tills lönen kommer. Jaa, som man säger: det går bra nu. Nu ska jag ta tag i min långa to-do-list för idag och sen åka iväg till intro på ännu ett nytt jobbställe. Hörs sen!

Emelie


-

 

Hej på er!

 

De senaste dagarna har jag varit uppe i Sälen med familjen, Pontus och Maja och jag bestämde mig för att lägga bloggen åt sidan de dagarna. Det är så himla mycket som snurrar i huvudet just nu, särskilt med framtidsplaner och jag ville försöka rensa tankarna lite de här dagarna. Nu är jag hemma igen och om jag ska vara ärlig har jag inte direkt kommit fram till något som känns helt rätt, det känns lite jobbigt eftersom att den här "valperioden" till högskolan börjat nu, nu har jag inte ens en månad på mig att bestämma och det gör mig bara så sjukt stressad. Men jag får väl ge det några dagar till och sen försöka att ta något beslut. Det ska nog gå bra hur det än blir, får försöka tänka lite positivt i alla fall. Nu ska jag åka iväg till jobbet, blir en sen kväll ikväll. Hoppas ni har det bra, vi hörs.

E


140312

Hej!
Sitter hemma hos Zache just nu och ska snart ta mig ut på en liten promenad. Börjar inte förrän halv två...ganska så skönt! Ska åka ända till Medåker och jobba idag, har aldrig varit där förut så det ska bli roligt. Ska även vara där imorgon och på fredag!

Ikväll ska nog jag och Zache gå på bio. Det var länge sen sist så det ska bli riktigt mysigt.

Rosanna


Modevisning




Har precis gått modevisning i Kungsör åt Johannesbergs Mode. Det gick jätte bra och alla (ca 170) gäster var jätte nöjda!

Nu ska jag alldeles strax ta mitt pick och pack och åka till Zacharias! Vi ska åka och handle lite mat och sen laga sallad. Så gott! Sen blir det bara mys framför tvn hela kvällen och hela dagen imorgon för mig också...Är nämligen ganska så förkyld så blir inget jobb...Hoppas jag mår bättre på tisdag!

Ha det bra fina läsare
Rosanna

Stockholm!




Hej!
Det visade sig att jag endast hade två bilder från Stockholm. Jag som alltid brukar vara så bra på att knäppa bilder, men inte denna gång...Fick inte ens med födelsedagsbarnet på bild! Men men, ett stort grattis till dig Amanda på din 20års dag och tack för en fin kväll!

Rosanna

Lördagkväll

Hej!
Skulle bara säga att vi hade det fint i Stockholm! Slänger upp någon bild imorgon.
Ska åka och hämta Zacharias nu och sen blir det god mat och mys med familjen framför Melodifestivalen!

Ha en bra kväll
Rosanna

You shoot me down, but I want fall


Tidsinställt inlägg. Ikväll är vi i Stockholm hos fina Amanda som fyllt 20. Kommer bli en grym kväll!

Tröttens trött


HEJ

Idag ligger energinivån nere på noll och jag har ingen annat intressant att berätta förutom att jag och Pontus nyss var och kollade på en lägenhet i Köping. Den var jättefin och hoppas vi får den!! Nu väntar en promenad med Sandra och Frida.

E

Mr Brightside


Nya väskan från Don Donna (de har 100 kr rabatt på alla väskor från det märket på Accent, tips!), sen nya myströjan från Thailand med The Killers på. Jaha nurååå? Blir väl en springtur kanske. Sen chilla. Ha en bra kväll. Puss.
E

-


Kom precis hem från Eskilstuna, hittade en hel del fint faktiskt. Bland annat en ny väska! Skönt, har ju vart utan i flera år nu haha.. Trött på alla plastkassar och tygpåsar. Fick även med mig två nya armband, ett linne och en vanlig vit t-shirt hem. Nu är jag jättetrött, ska nog ta ett bad eller nåt och vila lite.
E

Eskilstuna


Godmorgon!

Är ledig idag så drar mig in mot Eskilstuna för lite shopping med Sandra och Nina. Hörs sen, ha en bra dag!
E

Definitely maybe

Hej på er. Kom precis hem från jobbet och sitter i soffan och kollar på Filip och Fredrik. Tänkte mest lägga upp några bilder från tidigare idag, gick ut en sväng och fotade lite i det fina vädret, riktigt skönt. De går att klicka på ifall ni vill se större.

Jahapp, vad annars då. Nån frågade varför jag skulle värma ägget i micron imorse. Ja, jag vet inte vad ni tycker men alltså jag vill ha mina ägg lagom varma på mackan. Det där hade liksom legat i kylen hela natten såatteee. Hehe. Nu väntar sängen, PUSS&KRAM!






Och jag vet att några bilder är oskarpa, det beror på att autofokusen på mitt objektiv har gått sönder och jag har sämst syn och kan inte ställa in skärpan själv haha, fail. Ska köpa nytt snart! Godnatt.
E

It's always darkest before the dawn


Några bilder från igår.

Stod i köket i tre timmar igår och kämpade med middagen, men tillslut blev det i alla fall en smörgåstårta till förrätt, fläskfilé och hasselbackspotatis till varmrätt och kladdmuffins med marschmallows och hallon till efterrätt. Sen bestämde vi oss äntligen för vad vi ska göra i sommar - TÅGLUFFA. Vi har tänkt oss Frankrike, Italien, Spanien och Tyskland, och vi satte till och med ett datum, 23 juli. Ska bli så SJUKT kul!!


Nu ska jag åka iväg till jobbet, ha det så bra.
Emelie

Bra start på dagen


Skulle värma ett kokt ägg i micron... Gick ju sådär.

E

120304


Hejhejhej.

Känns helt sjuuukt bra att vara ledig! Började dagen med en springtur och sen denna goa frulle (ovan) - vaniljyoghurt med havregryn, K-special, valnötskärnor, pinjenötter, honung, kokos och kiwi, och så världens fulaste äggmacka till det.

Nu är jag i full gång med att förbereda maten till ikväll. Vad det bjuds på ska bli en överraskning så det kan jag inte berätta, men hoppas att det blir gott i alla fall. Hoppas ni får en bra söndag!

Emelie

På väg mot toppen av nånting med sjumilakliv

GOKVÄLL.

Ligger i sängen och ska snart sova. Denna vecka har jag bara jobbat och jobbat och jobbat. Avslutade med att jobba 14 timmar både igår och idag... MJAA en rätt hård första vecka tillbaka på jöbbet.

Hur som så var jag hur lycklig som helst när jag satte mig i bilen och körde hem till lilla Kungsör igen kring åtta ikväll. Väl hemma drog jag fram godis- och chipspåsen och slängde mig i soffan framför melodifestivalen. Är ju dock inte så insatt i år eftersom att jag missade de tre första programmen? Tråkigt. Hur som, imorgon är jag ledig och det ska bli så underbart skönt. Ska bjuda över mina fina vänner på middag och sen ska vi bara myyyysa. Åh. Nu ska jag avrunda detta med att bjuda på ett collage av porträttfoton som jag och Rosanna fotat under åren. Hehe "under åren" som att vi hållt på i trettio år....... Faktiskt är det väl typ ett och ett halvt år sen som vi startade UF:et? Så det är ju rätt länge ändå.



Blev sämst kvalla på bilderna nu men har inte tid att göra om... Men om ni vill spana på dem i större format finns de här. Godnatt ni fina, hörs imorgon.

Emelie

Orange

Har som sagt jobbat på Kronans Droghandel idag från 9:30 till 16. Efter det tog jag på mig träningsskorna och gick en långpromenad. Förvånad över mig själv faktiskt. Men känns som om att jag behöver komma igång och röra lite på mig om jag ska våga visa mig ute i sommar. Haha.

Kvällen har sedan bestått av Melodifestivalen och soffhäng. Imorgon väntas ännu ett jobbpass från 11 till 16!

Hoppas ni haar en fin lördagskväll
Rosanna


Jag minns allt så vackert och färggrant, jag minns hur vi brukade le




Åh älskar verkligen våren. Har tagit fram alla skinnjackor nu och jag stormtrivs! Så himla skönt att slippa alla dessa tjocka, stora, klumpiga vinterjackor.

Var inne i Eskilstuna en sväng med mamma. Gick på banken och handlade på willys. Visste ni förresten att det är mindre kalorier i smörpopcorn än vad det är i vanliga?! Känns ganska konstigt men ganska så bra. Älskar smörpopcorn.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugn eftersom jag ska jobba på Kronans Droghandel hela helgen. Känns riktigt fint faktiskt! Nu ska jag ta mig lite jordgubbste som jag köpte och njuta av den sista solen för dagen.

Rosanna

Friday im in love



Gick upp till stallet imorse, fixade allting, busade med hästen och gick sedan hem. Kände mig otroligt duktig och det tog inte alls sån lång tid som jag trodde. Kommer försöka att gå eller cykla till stallet så mycket som möjligt nu. Får se det som mitt dagliga träningspass!

Rosanna

100 suns


Kom hem kring nio ikväll och hade hela huset för mig själv. Kröp ner i ett varmt bad med några tända ljus, lite frukt, kexchoklad och ett avsnitt av Top Model Sverige. Mysigt värre. Nu väntar sängen, sjukt tidig morgon imorgon. Godnatt ♥

The lion's roar

Gick upp tidigt imorse för att åka till Köping och jobba i två timmar. När jag kom hem satte jag igång och städa mitt rum (det blev aldrig gjort förut), så nu är det rent här igen, himmelens skönt.

Och nu har jag precis kommit hem från en sväng hos Dollarstore, hittade faktiskt asmycket bra saker! Bland annat nya gardiner, en pläd, muggar och lite småsaker.


Invigde mina nya Converse (från Thailand, typ 200 kr!!)


Älskar de här filtarna som finns lite överallt, dem är så sjukt mjuka. Den här kostade 150 kronor.


Hårinpackning, deo och body butter, allt luktar typ jordgubb, åh - vårkänslor.

Nu ska jag snart åka tillbaka till jobbet. Skönt att ha varit ledig under de ljusa timmarna under dagen i alla fall. Hoppas ni har en bra torsdag.

Emelie



RSS 2.0