Annonser från BloggPartner

mot p&l

Hej alla vänner!
 
NU bär det äntligen snart iväg till p&l! Typ allt har gått fel för mig, men nu är nog faktiskt nästan allt ordnat och börjar känna mig ganska redo. Ska bara packa ner det sista. Och förresten så är jag blond igen, triiiivs!
 
HÖRS OM EN VECKA, PUSS!

Regnet kan man ju klara sig utan

Hej!
 
Är rena stormen här i Kungsör. Inte okej om man frågar mig. Blir ju lite svårt att tagga festival meeeen ser ut som att resten av veckan ska bli bättre! Så får hålla tummarna. Men jag tycker fakiskt att alla som åker upp till Borlänge idag är nötter. Haha. Eller så är det jag som är klen. Man kan ju se det på olika sätt! 
 
Nu ska jag i alla fall ta tag i att packa! Har inte ens börjat. Och imorgon avgår bilen klockan tolv från Kungsör. Så jäkla fint!
 
Rosanna

Dagen efter

Hej!
Skulle bara säga att min midsommar har hitils varit underbar. Igår så åt jag god mat och drack öl och cider med familjen, vänner, syskon och vännernas föräldrar osv. haha. Riktigt roligt var det och jag kan ju bara säga att föräldrarna körde hårdast. "Kör bara kör" så lät det hela kvällen haha. 
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och fixat till mig för snart blir det ännu mer midsommarfirande med familjen Dahl och Eklund!
 
Hoppas ni har en fin midsommar
Rosanna
 
Me today
 

23:23

Hej!
 
Ligger just nu i sängen och måste verkligen försöka sova. Har stallet imorgonbitti MEN har ingen bil så jag måsta cykla dit 07.30. Ganska kul måste jaqg säga. Men det verkar som vädret ska hålla i sig tills imorgon så då känns ju allt lite lättare!
 
Puss godnatt
Rosanna

shop

beställde nyss hem det till vänster på bilden, jeansen, halsbandet och bikinin från h&m:s rea! fyndigt! var bra sugen på skorna och väskan också men måste verkligen hålla i pengarna haha!

förövrigt har jag helt oväntat fått en jobbschema under hela juli månad (fram tills att vi åker) och kommer jobba i stort sett varenda dag! kul!

nu ska jag gå ut på en kvällspromenad, sen mysa ner mig i soffan framför en bra film. puss!
e

Endast en vecka kvar

Om exakt en vecka sitter vi på peace and love för tredje året i rad. Känner på mig att detta år kommer bli grymt.
 
Bilder från tidigare år
 

Passport




Beger mig nu mot Koooping för att fixa mig ett nytt pass. Känns sjukt bra eftersom jag ser ut som en brottsling på mitt gamla haha. 

Efter det blir det stallet och rida en sväng på Caramel! Hoppas inte vädret blir sämre!
Rosanna

Bed

Hej!

Hade en grym kväll med mina underbara tjejer i uppsala!  Tänkte berätta lite mer om det imorgon och kanske slänga in någon bild. Imorgon ska jag äntligen ta mig in till Köping också för att fixa mig ett nytt pass. För ett pass måste jag ha om jag ska kunna åka ut i Europa i sommar!

Hoppas ni har haft en lika grym helg som jag
Puss godnatt
Rosanna

i uppsala


befinner oss i uppsala hos bästa frida, nu är det dags för tacopaj och sen blir det utgång!

puss!!
emelie och rosanna

Caramel



Hej!
Allt har gått toppen idag! Vår älskade häst är nu friskförklarad och det är så himla sköööönt! Tusen pussar till dig Caramel. Så nu äntligen kan vi börja sätta igång honom på riktigt utan att vara oroliga för att han ska ha ont. Bäst!

Förutom att vara på Strömsholm så har jag hunnit in till Eskilstuna med syrran. Vi shoppade...såklart. Åh måste verkligen försöka sluta köpa så mycket kläder! Men shortsen var så snygga, toppen var så söt, tröjan var så skön men kepsen behöver jag verkligen? Jo men kepsen behöver jag faktiskt. Kommer sitta fint på peace and love och när jag och mina fina vänner åker ut i Europa!

Nu ska jag måla naglarna, städa lite, packa tills imorgon och sedan möta Zache vid bussen!

Puss
Rosanna


-



Hadde en jättemysig kväll och ska snart krypa ner i sängen. Ska upp klockan sju imorgon för att sedan fara till Strömsholm med hästen. Vi ska på återbesök för att kolla att han är helt återställd. Hoppas på att allt kommer att gå bra!

Hoppas det är bäst med er
puss
Rosanna

I'm betting you like girls that give love to girls




Hej!

Bra dag, toppat håret och ridit på världens finaste häst. Och nu ska jag ta mitt pick och pack och åka med Frida, Nina och Emelie ut till Fridas husvagn för att spendera kvällen där. Bjuds på grilladkorv, potatissallad, chips och sommarcider.

Mina vänner är bäst!
Over and out
Rosanna

Om 41 dagar





120613


Här kommer några bilder från Saras student i fredags! Riktigt mysig dag!

Fick en lång sovmorgon imrose, sjukt skönt. Vaknade med världens träningsvärk, underbart haha. Sen drog jag ut på en morgonprommis och efter det blev det frulle och häng i soffan. Mys. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig, städa lite här hemma och sen dra ner på stan. Hörs!

E

Monday



Hej!

Bild från i fredags när vi var och kollade på bästa Saras student i Örebro. Äntligen fungerar min mobilkamera igen, så himla skönt! Sitter på jobbet just nu och ska jobba till nio ikväll, så kommer inte ha så himla mycket annat för mig idag. Förresten är det endast två ynka veckor kvar till Peace and Love, är galet taggad!! Ha en bra måndag allihopa, hörs sen!

Emelie

11 dagars ledighet här kommer jag


Rosanna

Running


Funderar på att investera i ett par nya löparskor, finns så sjukt mycket snygga modeller att välja på just nu. Är sugen på något likanande som ovan. Får se om jag hittar något på lördag, då ska jag åka till Västerås.


Nu ska jag dra iväg till jobbet, ha en bra kväll!

Emelie

Orkar inte

Är så sjukt besviken, känns verkligen som om att allt går åt skogen just nu.. Har typ en jobbtid inbokad på flera veckor och just den vill jag väldigt gärna byta bort, men nej då går inte det, så nu är en hel helg förstörd pga några ynka timmar som jag måste vara på jobbet. FAN vad surt! Är så sjukt arg. Plus att min cykel fortfarande är borta och att jag precis gjort en systemåterställning på mobilen så allt är raderat. KUL. Fan nu ska jag gå till ICA och köpa en chokladkaka och tröstäta. Åh!

E

Arg

Försöker få igång blåtanden på datorn så jag kan skicka bilder från mobilen direkt in i datorn. Skulle ju vara sååå smidigt men det går verkligen inte bra. Fattar inte vad problemet är. Får väl be pappsen om hjälp sen. höhö. (Så bjuder inte på någon bild idag heller)
 
För övrigt är jag ledig idag eftersom det är nationaldagen! Grattis Sverige! Så idag har jag lagat smörgåstårta till mig pappa och mamma. Annars har jag inte gjort någonting haha. Känns konstigt att inte ha någonting att göra. Men ska i alla fall ut på en långpromenad ikväll med Frida och Sandra. Det ska bli mysigt och välbehövligt!

Hoppas ni har en bra 6/6
puss
Rosanna

Tacka vet jag plattång

 


Dagarna som gått


Hola amigos, länge sedan nu! Har hänt en del sen sist och varför inte punkta upp det i form av en lista?



Bra saker:

- Hade askul på Jossans 20-årsfest i lördags
- Hade en mysig grillkväll hos Jacob igår
- Hade en mysig kväll med mina vänner i måndags, bokade hotell i Paris och lagade pasta carbonara


Mindre bra saker:

- Säsongsavslutningen på Grey's Anatomy var typ det värsta jag sett, varför, varför, varför måste bra serier alltid spåra?
- Det är juni och typ 5 grader varmt
- Är sinnessjukt uttråkad och fortfarande förkyld
- Min cykel har blivit stulen (!!!)
- Min mobil är trasig



Lite så har det sett ut i dagarna! Men nu ska jag ta tag i den här dagen, ska jag prova min nya astmagrej och gå ut och springa lite och se hur det går. Sen blir det fika hos kusinen som fyller år idag. Ha en bra dag allihop, höres!

Emelie

Gamla bilder



Passar på att lägga upp lite blandade gamla bilder, de flesta tagna 2009

Sitter hemma hos mamma och pappa med ett glas cola och tar det lugnt. Kom precis hem från vårdcentralen, har tagit bort en leverfläck, usch! Eller tagit bort och tagit bort, läkaren drog åt ett snöre runt för att strypa blodtillförseln så att den ska trilla bort av sig själv, fräscht haha. Men skulle inte få nåt ärr i alla fall!

Fick även höra att jag troligen har anstängningsastma, och fick med mig en sån här inhalator hem. Ska ta den innan jag går ut och springer och prova om det går lite bättre för mig då. Hoppas! Nu ska jag städa ur mitt rum och sen blir det middag här hemma. Ha det fint.

Emelie

1 juni


Godmorgon!
Tog lite sovmorgon imorse och sen har jag inte gjort så mycket annat än att käka frulle och vart nere i tvättstugan. Har så sjuuuuukt trååååkigt. Men, men nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ta bussen till Kungsör, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Ha det bra!

E



RSS 2.0