Annonser från BloggPartner

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Nu är det en vecka sedan jag bloggade.

Jag har slappat med världens bästa hund



Jag harförsökt träna på hemma gymmet






Varit på fest på högsta våningen med helt underbara vänner



Haft den mysigaste ridturen på länge


Och imorse var jag på födelsedags frukost hos världens bästa Sara som fyller 20 år idag! - Det är nu det börjar, grattis gumman!

Ska försöka uppdatera oftare!
Vi hörs underbara läsare
Rosanna


Erikslund

Var en sväng med hjärtat till Västerås idag. Gick lite i affärer, ät på ikea och fikade.




Fick med mig ett par höga svarta shorts (till sommaren) ett par trosor (till nästa jul) och så hästgodis med banansmak till Caramel. Han är lite udda och älskar bananer så tyckte att det var ett rätt bra köp!

Nu ska jag alldeles strax till badhuset för att simma lite och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.
Hörs sen
Rosanna

We never thought that the cracks would begin to show



Innan intervjun.
Det gick bra! Hoppas att jag får svar så fort som möjligt. Vill verkligen ha ett jobb nu!

Just nu sitter jag och väntar på att julskinkan (som är i ugnen) ska bli klar. Är sååå hungrig och sååå sugen! Älskar verkligen julskinka, har verkligen tur att min far och mor är snälla att göra en fast det inte är jul.

Rosanna

Mina hjärtan


Morgonen började med en promenad med Donna.






Och fortsatte sedan upp till stallet för en ridtur på den busiga lilla ponnyn - så härligt!
Senare ska jag på min andra anställningsintervju, hoppas det går bra.

Rosanna

Mot Koh Jum

Godmorgon!

Sitter på ett café och har nyss käkat frukost. Ska snart ta båten till Koh Jum och sen blir det sol och bad resten av dagen. Kan inte fatta att vi snart varit här i två veckor, tiden går verkligen sjukt snabbt. Men vi har ändå fyra hela veckor kvar här i värmen så det känns rätt okej ändå!

Hoppas ni får en bra dag, puss!

Apple pie, huh?





Hade en sån himla mysig kväll med Frida, Nina och Sandra igår! Vi lagade kycklingpaj, sallad och vitlökssås. Blev verkligen otroligt gott. Efter det blev det soffhäng och american pie hela kvällen. Han se på american pie, american pie två och så band camp. Vi hoppade över the wedding för den hade alla sätt alldeles för många gånger...

Det var även sista gången vi träffar sandra på två veckor eftersom hon också ska fara till thailand! Kan ju bara säga att jag är ganska avundsjuk och att jag kommer sakna henne ganska så mycket! - Hoppas du får det bra gumman och var rädd om dig! Och om du träffar Emelie, krama henne från mig!

Rosanna

Krabi - Railay - Krabi

Hej! Sitter på en restaurang i Krabi och väntar på en stoor hamburgare, ska bli sjukt gott efter en lång dag.

Tänkte att jag skulle passa på att skriva lite och berätta om allt vi gjort de senaste dagarna, vilket är en hel del... Efter att vi varit på Kho Phi Phi i två dagar och fått äckliga bed bugs åkte vi till Krabi och checkade in på ett fint mysigt hotell här. Där bodde vi i tre nätter och de två första dagarna tog vi det lugnt eftersom att jag var sjuk och gick mest runt och kollade lite i staden och i köpcenter osv. Jättemysigt här, av alla ställen vi vart på hittills gillar jag Krabi mest. På fredagen bokade vi in oss på en guidad tur där det ingick en massa saker, den började med en timmes elefantridning vilket var grymt kul, älskar elefanter haha, sen besökte vi även ett tempel som låg högst upp på ett berg, 1257 trappsteg upp. Typ det jobbigaste jag gjort i livet! Men utsikten där uppe var gryyym. Vi besökte även ett jättefint vattenfall i nationalparken, en fiskarby och lite annat. På kvällen när vi kom hem drog vi ut och käkade världens godaste pizza + världens godaste glass. Najs!


Dagen efter det så drog vi till ett annat område här i närheten som heter Railay, bokade in oss på ett hotell där och sen drog vi till stranden. Lätt finaste stranden hittills! Lyckades att INTE bränna mig också tack vare solskyddsfaktor 50! Hahaha. Sen idag hade vi bestämt oss för att klättra (klättring är väldigt stort på Railay eftersom att det finns mycket klippor, därför vi åkte dit) så jaa, vi drog till en climbingschool, fick en instruktör, sele, skor osv. sen drog vi iväg. Har aldrig klättrat förut så det var en riktig upplevelse. Först fick vi öva på en enklare klippa och sen drog vi iväg jättelångt bort, genom en GROTTA och jaa då menar jag typ "instängd"-filmerna-grotta (paniken där), sen när vi kom ut ur grottan så var ända vägen ner ett 15 meter högt stup. Trodde instruktören skämtade när han sa att vi skulle fira ner oss själva därifrån... Men det gick ju bra! Haha. Är faktiskt lite stolt över mig själv, vandra i grottor och fira ner samt klättra upp för höga klippstup är ju inte illa pinkat!

Nu är vi i alla fall tillbaka i Krabi för en natt, och imorgon drar vi vidare till Kho Jum, en ö en bit härifrån. Hoppas att det är fint och framförallt lugnt där, isåfall stannar vi där ett tag för att sola, bada och bara ta det lugnt. Så, hoppas att ni har det bra där hemma, hörs snart igen.

Emelie

Lördagsmys

Hej!

Har inte riktigt haft tid och blogga de senaste dagarna. I torsdags så var jag ju på arbetsintervju på Mc Donald´s. Det var en gruppintervju men nu har jag gått vidare så ska till en enskild intervju på måndag. Spännande!

Idag så har jag jobbat hela dagen på Kronans Droghandel och är heeelt slut. Antagligen för att det känns som att jag håller på att bli sjuk. Men sjuk får jag inte bli för ska jobba imorgon också!

Och nu ska jag snart åka hem till Sandra med Nina och Frida. Vi ska äta kycklingpaj (godast!) och sen blir det väl godis och grejer antar jag! Vi ska ju göra ett nytt försök med att se american pie filmerna!

Ha en fin lördagskväll!
Rosanna

19 januari

bild från Kho Phi Phi.

sitter på ett café och väntar på frukost. Mår så mycket bättre idag, förkylningen har lättat och betten börjar sakta men säkert att försvinna efter att vi var på apoteket igår och köpte ut nån slags kortisonsalva. Nu återstår det bara att se ifall vi har bed bugs med oss i kläder och packning.. Hoppas inte!

Nu ska vi iaf snart bli upphämtade för att åka iväg på en tur där det bland annat ingår elefantridning hihi. Ska bli kuuul! Hörs sen.

Emelie

Underbart



Vågar knappt lägga upp bilden men aja.. Min underarm för tillfället!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Vi åkte som sagt till Kho Phi Phi för några dagar sen och bokade två nätter i en bungalow. Först tyckte vi den var jättemysig, låg bra till precis vid stranden osv. Men när vi skulle sova märkte vi att myggnätet inte fungerade särskilt bra och att det kom in både myggor OCH myror i sängen.. Kan ju säga att jag inte sov mycket den natten. Vaknade upp med världens dunderförkylning dessutom. Nästa natt var vi jättenoga med att täppa till myggnätet ordentligt, sen satte vi i hörselproppar för att inte höra myggornas surrande.. Sov iaf lite bättre. Sen igår, när vi lämnat Kho Phi Phi (vi är i Krabi nu!) märkte vi både fler och fler myggbett/myrbett... Tyckte det var asskumt att de dök upp och började klia typ en dag efter. Men efter lite efterforskning på Internet kom vi fram till att tydligen är det varken mygg- eller myrbett vi råkat ut för, utan BED BUGS. Bed bugs är små kryp som kan finnas i madrassen och som biter människor, ofta flera bett bredvid varandra, ja ni ser ju min arm. Det värsta är att det här kliar VÄRRE än myggbett, och kan ta veckor innan de försvinner helt. Blir gaaalen! Tänk er typ vattkoppor över hela kroppen, så känns det typ, sen lägger ni till halsont, snuva, huvudvärk, alternativt feber, en sönderbränd kropp och sömnbrist så har ni mitt tillstånd för tillfället :-)

Just nu bor vi iaf på ett fint och fräscht hotell i Krabi Town och här ska vi stanna ända fram tills lördag, ska bli skönt och här i området är det jättemysigt så det känns iaf bra. Kan skriva mer sen om vad vi gjort de senaste dagarna, har jättemycket att berätta haha! Ha det bra!

Emelie

Hurts - Happiness

Idag har jag inte gjort ett skit, har ätit och kollat på tv i princip. Kul dag. Behöver verkligen en förändring vill att någonting spännande ska hända!

Nåväl, imorgon ska jag i alla fall på en arbetsintervju så det känns ju bra i alla fall! Får se hur det går och förhoppningsvis så går det bra. Behöver verkligen lite stimulering i vardagen.

Ska snart ta bilen till Köping, men gjorde en upptäkt idag. Man tjänar fyra kronor om man åker buss ist för bil - nu efter att bensinpriset har gått upp igen. Så hädanefter ska jag nog bli en busstjej.

Hoppas ni har en fin lillördag!
Rosanna


You took my heart for a little while



Idag så har jag varit ganska duktig. Har både ridigt och simmat. Ibland får man verkligen för sig att man ska börja träna, för en finare kropp och ett sundare liv - vi får se hur länge det håller denna gång.

Annars så har jag varit hos studievägledaren för andra gången och diskuterat min framtid. Vad jag ska läsa och framförallt vart? Känner mig ganska så förvirrad emellanåt. Men jag har ju i alla fall sök till Stockholm. Sen får vi se vad det andra blir.

Rosanna

Högskola, framtid och grejer

Herregud, har precis sökt till Stockholms dramatiska högskola. Sista ansökningsdatumet var imorgon (vilket jag inte hade någon aning om när jag klickade in på hemsidan idag.) Så det var bara att välja tre texter, en klassisk, en modern och sen en valfri som man ska framföra på det första delprovet. Blir nervös bara jag tänker på det. Sen efter det är det ytterligare tre gallringar och prov innan det är en färdig klass på 10 peroner. 10 är inget stort antal så det kommer vara sjukt svårt att komma in. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas!
Rosanna



Patong, Phuket


Hej! Sitter i receptionen i vårt hotell i Patong och väntar på taxi, så tänkte passa på att berätta lite om de senaste dagarna.

Igår anlände vi till Phuket efter 12 timmar på nattbuss. Vi åkte direkt vidare till Patong Beach där Alex bor och jobbar. Så igår fick han visa oss runt här i Patong, poolen, stranden, köpcentret, några matställen, osv. Så skönt att äntligen komma till en strand, det man har längtat efter egentligen! Brände mig såklart direkt så är helt röd idag... Men det går nog bort snart!

Idag har vi bokat en resa till Koh Pi Pi, en ö som ligger här i närheten och som sägs vara väldigt fin. Vi ska försöka hitta nånstans att bo också så om vi gillar det kommer vi nog stanna där några dagar. Nu kommer iaf taxin snart, hörs nästa gång jag har Internet :-)

Emelie

I think we'll never change

I morse åkte vi fem till stallet för att rida. Det var över tre år sen vi alla red tillsammans och det kändes verkligen som förr i tiden - en gång hästtjej, alltid hästtjej.


Mitt hjärta Caramel

Sandra kramar Saras Mira

Frida och Eddie i bakgrunden

Nina, Ricky och Sara

Alla hästar och alla tjejer. Vart en riktigt kall ridtur men också riktigt mysigt. Och det ska vi deffenitivt göra om när det är lite varmare ute och inte lika hårt och isigt på marken. Och ska ni få se på galopp tjejer! Haha.
Älskar er!

Rosanna

Från igår



Mysigt igår hos Nina. Åt pizza, drack cola och käkade en massa godis- never stop! Skulle ju som sagt kollat på alla sju american pie filmer men varken skivorna, dvdn eller datorn var på vår sida så vi fick kolla på två andra filmer tillslut. hihi. Mysigt hade vi i alla fall med mycket prat och skratt och frida och jag gick inte hem förrän klockan två på natten.

Men vi har inte gett upp med att se alla sju filmer på rad. Vi kör nästa lördag hos Sandra. Vi får se om det går bättre då!

Rosanna

Till stallet med alla fem

Godmorgon! Ska precis åka iväg till stallet för att rida med Sara, Nina, Frida och Sandra! Vi har fått låna tre hästar så idag ska vi äntligen få rida tillsammans igen som förr i tiden! Ska bli så himla mysigt.

Skriver mer sen
Rosanna

You can't touch love, with a cynical feeling




Åh vad skönt att höra att det är bra med Emelie och Pontus i Thailand. (Inlägget under) Är faktiskt lite smått avundsjuk på dom. Men vi harfaktiskt haft en fin solig dag här i Sverige idag också! Jag och Zache har gått på en fin promenad, annars har vi bara tagit det lugnt. Och nu sitter jag här med ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen.

Beger mig till Nina vid klockan åtta och då blir det pizza på direkten och första filmen slås på. Ska ju som sagt ha american pie maraton ikväll. haha. Känns som att det kommer att bli en lååååång natt för oss. Just därför jag har köpt så mycket godis!

Hoppas ni får en fin lördag
Over and out
Rosanna

Update fran Bangkok


Hej pa er!

Idag ar det dag tre for oss har i Bangkok, och antligen har vi hittat lite internet, skont! Sitter for tillfallet pa ett cafe pa Khao San, som ar ett omrade dar manga backpackers haller till, valdigt billigt boende samt mat och klader finns har. Dock ar vi bara har och kollar, hotellet vi bor pa ligger en bra bit harifran.

Hur som helst, vi kom fram tidigt i forrgar, och da drog vi ut pa stan direkt, hamnade pa MBK som ar ett jattestort kopcenter sa vi gick och kollade lite dar, efter det drog i hem och jag la mig vid poolen nagra timmar, sa skont! Pa kvallen drog vi ut och kakade, sen kan jag lova att det var skont att somna i en hotellsang efter tre dagar utan somn!

Igar sa gick vi upp tidigt, at frukostbuffe (bilden) och passade aven pa att trana lite pa hotellets gym (traningsvark idag..), sen drog vi ivag till ett annat stort shoppingcenter, minns inte namnet men det var sjukt stort iaf, fastnade sarskilt mycket for en affar som liknade svenska Lagerhaus, sjukt kul! Efter det akte vi bat pa floden som tog oss till Khao San (dar vi ar nu), och kollade runt dar. Ratt haftig gata dar det typ ar fler skandinavier an thailandare :)

Idag sa har vi varit pa Chatuchak, en jaaattestor marknad. Det fanns hur mycket som helst dar, klader, mat, smycken, glasogon - t.o.m. djur. Jattsota luddiga hundvalpar i tranga burar... Ville bara radda de allihop, usch :(

Och ikvall ska vi aka en nattbuss som ska ta oss ner till Phuket. Efter tre langa men sjukt roliga dagar i Bangkok ska det bli skont att komma ner till strander och hav! Nu ar min internettid slut, vet ej nar jag kan uppdatera igen men nu har jag iaf berattat allt vi gjort hittills. Hoppas ni har det bra dar hemma. PUSS

Emelie

Eskilstuna





Har precis kommit hem från Eskilstuna. Först så åt vi lunch på Hurtigs, sallad och paj, mums. Sen gick vi i affärer och jag fick med mig lite grejer hem, ett par höga jeans shorts som blir perfekta för sommaren! Lite tidigt att tänka på det nu kanske men jag kan inte låta bli ;) Sen ett fint linne som också passar bra till sommaren eller till ett par svarta jeans om man ska på fest! Sen blev det en svart stickad tröja och en plånbok. Avslutade turen på Hurtigs igen för lite fika. Riktigt mysigt.

I kväll kommer Zache hit så blir en rikigt myskväll. Och imorgon ska vi tjejer sova över hos Nina och äta pizza och ha american pie maraton. Haha. Ska se på alla sju filmer, känns inte som att kvällen kommer bli speciellt seriös.

Nu ska jag ta och duscha och sen börja förbereda maten!
Hoppas ni har en fin kväll
Puss Rosanna

fredag den trettonde


Hej!

Sitter här och myser i mina röda nya mjukisar som jag fick av mamma igår. Underbart!
Ska ta och fixa till mig nu sedan bär det av en sväng till Eskilstuna med mina fina Frida och Nina. Vi ska luncha och shoppa lite antar jag!

Hoppas ni haft en fin morgon, hörs senare
Rosanna

Every second is a lifetime, and every minute more brings you closer to God



Hej kära läsare!

Idag har jag tillbringat morgonen med att städa bort julen. Har satt upp mina vita gardiner bland annat. Känns så himla frächt nu. Jag har även hunnit med att kolla lite efter jobb och högskola. Men det är verkligen så otroligt svårt att veta vad man ska välja! Vet verkligen inte alls vad som skulle passa mig bäst. Men men, någon gång måste jag komma på det för sista ansökningsdatumet är dn 15 mars, tror jag.

Senare kommer Zacharias hit och då åker vi nog en sväng till dollar store. Billigt är alltid bra!

Rosanna

Min dag

Började morgonen med en biltur hem från Köping och efter det en morgonpromenad med Donna.



Efter det så städade och fixade mamma och jag lite och efter det så var det bara att bege sig till stallet. Red ut en sväng på Caramel. Alltid lika härligt att rida ut i skogen! Nu har jag kommit hem för ett tag sedan och har nu ricinolja i håret och så ska ansiktsmasken på!



Eftersom Emelie åker iväg till Thailand ska jag verkligen försöka skriva lite mer om mitt lilla liv här på bloggen! Så titta gärna in här igen!

Rosanna

Stockholm

Var ju som sagt uppe i Stockholm i helgen med Zacharias. Vi gick på stan, åt god mat och sedan sov vi över hos hans pappa. Rikigt mysigt var det! Här kommer det några bilder.




Rosanna

9 januari



Imorgon lämnar jag in min dator på lagning (äntligen) och håller därför på att spara ner allt till en extern hårddisk för tillfället. Passade även på att rensa lite bland gamla bilder och även i jobbmappen, så nu är allt i ordning. Skönt. Helgen har gått åt till jobb, utflyttning ur lägenhet samt packning inför resan. Har haft fullt upp om man säger så. Men nu är i stort sett allting klart, så imorgon drar jag och Pontus upp till Stockholm för att spendera kvällen och natten där innan det är dags för oss att lyfta. Planet går på onsdag morgon och för er som missat det så ska vi till Thailand i en och en halv månad. Ska bli så grymt skönt!

Så det jag ville säga är hejdå på ett tag, kommer säkert kunna uppdatera något därborta men blir ju inte än på några dagar. Hoppas ni kommer att ha det grymt bra här hemma, det ska i alla fall vi ha där borta :-)

Kram!
Emelie

Fredag


Har nyss haft mina fina vänner på besök här hemma. Vi kollade på Orphan, fyfan vad äcklig den filmen är, usch!

Har haft en bra dag förövrigt, var som sagt i Stockholm och träffade släkten där, firade jul (åt kinamat), haha. Nu ska jag sova, dags att ladda inför en sista jobbhelg på rätt länge ;-)
Godnatt!
Emelie

Personalporträtt


Tänkte ta och visa upp bilderna som vi fotade till Handelsbanken i Kungsör. Riktigt roligt att prova på och tycker det gick ganska bra för att vara första gången och de verkade nöjda de med. Kul :-)

5e januari


Bild från nyår

Hej!
Har spenderat nästan hela dagen med att städa och packa. Nu ska jag dock ta en paus och kolla på ett avsnitt av Grey's, sen blir det väl att fortsätta.. Hur som helst, imorgon åker jag upp till Stockholm för att fira jul med släkten där, mysigt. Ha det så bra!
Emelie

+++


Var i Västerås en sväng med Pontus och fixade det sista till Thailand. Köpte solskydd och Aloe Vera och så växlade vi pengar. Endast en ynka liten vecka kvar nu tills vi åker, sjukt! Men längtar verkligen.

Nu ska jag snart åka till Kungsör för att simma lite plus att fixa lite med företaget tillsammans med Rosanna. Puss!

Emelie

3e januari

Hej!

Dag 3 på det nya året, känns fint. Blir alltid så peppad på livet efter nyår, gör alltid en massa nyårslöften (som jag bryter en vecka senare) och känner mig allmänt glad. Så även nu. Fast detta år har jag bestämt mig för att klara av att hålla mina löften!

Ett av mina nyårslöften är i alla fall att köra en detoxkur på minst fyra dagar för att rena kroppen och dessutom komma in i nyttiga matvanor och för att bli av med mitt sockerberoende. Började igår och det går superbra. Känns faktiskt skönt att vara lite nyttig nu efter all julmat osv.

Ett annat nyårslöfte är att utvecklas mer inom fotografering. Jag tycker ju att det är så kul och vill verkligen blir bättre! Så jag tänkte att jag skulle börja fotografera lite varje dag, och det är ju bra för då kommer det upp många bilder på bloggen, haha.

Hur som helst, tänkte ta och lägga upp en bild sen en porträttfotografering som vi hade ett par dagar inann julafton. Det var syskonen Ageborg som ville ha en bild att ge bort till sina föräldrar i julklapp:


Såhär blev slutresultatet och de fick den utskriven och insatt i en vit, fin ram. Superkul att höra att de blev nöjda. Ha det bra allihopa!

Emelie

Nyårsafton



¨






Hej alla fina läsare!
Hoppas att ni hade ett fint slut och en fin början på det nya året. För det hade i alla fall vi!

Kvällen började på restaurang Havana i Örebro där det åts plankstek och black & white. Sedan bar det av till Saras lägenhet där vi spalade spel, drack drinkar, vin och shottade. Lite senare åkte vi iväg på en hemmafest och efter det bar det av till järntorget för att fira in det nya året med champange! Kvällen var fin trots liiiiiite för mycket taxiresor. Haha. Men vad kan gå fel när vi är tillsammans!? Älskar er tjejer.


Dagen efter....häng i lägenheten med massa skratt och självklart pizza. Och så skagenröra till frukost?! Vad hände där liksom?


Nu gör vi 2012 till det bästa - puss
Rosanna


2012

Hade en riktigt, riktigt fin nyårsafton igår och nu ligger vi och myser i Saras lägenhet medan snön faller. Fint! Återkommer med fler bilder sen när vi kommer hem, här är en bild på min mat från igår i alla fall, grymt gott



RSS 2.0