Annonser från BloggPartner

Möte i Västerås

Idag har vi varit iväg på vårt andra möte med Gunnar Nilén, VD på ABB industrigymnasium i Västerås.
Tack vare att han tror så mycket på oss som företagare gör verkligen att vi vill kämpa och lyckas. Genom honom vågar vi faktiskt tro på oss själva. Han har dessutom gett oss ett otroligt jobb som vi bara hade kunnat drömma om! Men mer än så kan jag inte säga i nuläget, ni får vänta tills resultatet kommer ut på både hemsidan och bloggen.

Dock har det varit lite svårt att hitta tid till att jobba med företaget eftersom att Emelie jobbar heltid på en industri i Eskilstuna och jag (Rosanna) har jobbat ute på Erikslund i Västerås med att öppna upp KappAhl. Men vi kämpar på och ska försöka ta ny bild till våran header denna vecka! Emelie har verkligen jobbat stenhårt med designen på hemsidan och bloggen och jag vet att det kommer bli superbra när det är färdigt! Jag däremot som inte är så inriktad på att designa hemsidor ska försöka ta tag i kameran och fotografera både min hund och häst så vi kan använda det som exempelbilder!

Hörs snart, Rosanna

Söndagskväll


När jag och Rosanna bestämde oss för att starta upp vårt företag träffades vi för att gå igenom några punkter som vi tyckte var viktiga. Till exempel vilka mål vi har, vad vi vill göra för typ av fotograferingar, vad vi måste köpa in osv. Vi skrev ner allt vi sa, allt vi funderade på och satte sen in pappret i vår företagspärm. Det är jättebra att skriva ner allt sånt här, dels så att man har allt på papper och dels för att man tvingas sätta ord på sina målsättningar.

Ett av våra första delmål är att bygga upp en ny hemsida
och fylla den med nya fina foton. Vi kände båda två att vi ville ha en ny, fräsch design! Så ikväll har jag suttit och klurat på designen på vår hemsida. Så här ser den ut just nu! Det mesta är bara exempelbilder, till exempel headern och bakgrunden. De ska bytas ut mot nya bilder så snart vi kan!

Det var lite om vad som händer just nu, hörs senare om vad som händer härnäst!
Emelie


First step on the way

Hej! Vi heter Emelie och Rosanna och det här är det första inlägget på vår blogg. Den här bloggen har vi skapat för att ni ska kunna följa oss i vårt arbete med vårt företag men även vårt vardagsliv. Vi driver sedan ett år tillbaka ett företag som nu heter ER fotograf. Vi började som ett UF företag genom skolan och sedan fortsatte vi driva företaget under sommaren med hjälp av Sparbanken och Ung Entreprenör. Nu har vi bestämt oss för att driva företaget vidare på egen hand med lite hjälp från kontakter med erfarenhet av företagande.

I vårt företag erbjuder vi erbjuder vi olika slags fotograferingar, som till exempel porträttfoton, bröllopsbilder, djurporträtt, produktbilder m.m. Om ni är intresserade av att se mer, gå in på vår hemsida erfotograf.blogg.se och kika.

Just nu håller vi på att bygga upp både hemsida och blogg, men inom en snar framtid kommer ni att kunna följa vår väg till att nå vårt mål - att kunna försörja oss på att jobba som fotografer.Följ vår blogg med BloglovinRSS 2.0