Annonser från BloggPartner

Fotat kungen och drottningen idag

Idag har vi som sagt utfört vårt allra första jobb i det här företaget, och det var inte vilket jobb som helst... Vi fick nämligen i uppdrag att fotografera kungen och drottningen när de var på besök på ABB Industrigymnasium i Västerås. Riktigt coolt!

Vår dag började tidigt med att vi drog till Köpings Bilmuseum för att passa på att plåta lite även där eftersom att det var kungaparets första stopp. Efter cirka en timmes väntetid kom dom fram, men sen gick allting väldigt snabbt och de klev i princip bara ut ur bilen och in på museet. När vi var klara i Köping satte vi oss i bilen och körde till Västerås. Väl framme fick vi en liten rundtur av Gunnar som berättade vilka platser de skulle befinna sig på, hur de skulle stå osv. så vi visste allting tills det blev dags.

Efter lite väntetid även där så dök de upp och sen gick kamerorna för fullt i ungefär en timme. Under den timmen pratade både lärare och elever om Västerås, om skolan och sen delades det även ut ett bidrag till Childhood som togs emot av drottningen. Det var en riktigt rolig och spännande dag och ett väldigt speciellt första uppdrag! Dessutom var det sjukt kul att få se kungen och drottningen på så nära håll, något man sent kommer att glömma.

Alla bilder från dagen kommer senare, vi har ca 400 bilder att gå igenom, rensa och redigera, men här kommer i alla fall en:

Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0